Завинаги свързани еп. 298, 299, 300, 301, 302 от 19, 20, 23, 24, 25.04.2018

Дългоочакваното признание на Арджун, че е влюбен в Пурви най-накрая идва. На рождения ден на Манав двамата танцуват заедно и той й споделя, че много я харесва. Пуни се ядосва като ги вижда заедно и ги снима в интимен момент. После злепоставя братовчедка си, като публикува кадрите в работата й. Разстроената Пурви напуска, а опитите на Арджун да й обясни не помагат.

Винай я обвинява, че заради Арджун го е напуснала и й вдига скандал. Пуни продължава да прави опити да привлече вниманието на Арджун, но не успява.

Тежду катастрофира, а родителите й са ужасно уплашени за живота й. Арачана си отдъхва, когато разбира, че дъщеря й е добре. Манав обаче й забранява да общува с дъщеря им, което ужасно я разстройва.

В същото време Арджун решава да се раздели с Ови и й казва. Тя обаче не му обръща особено внимание, щастлива, че са я избрали за модел.

Арджун се напива и отива вечерта в дома на Пурви, за да се изясни с нея. Той й споделя чувствата си, но тя го отблъсква, притеснена, че може да нарани близките си.

В същото време Ови решава да го посети в Мумбай и да го изненада за празника му. Ди Кей е щастлив, но не и Арчана и Манав. Междувременно Арджун прави опит отново да се свърже с Ови отново, но тя и Савита в същия момент пътуват за Мумбай.

Младият мъж отново признава чувствата си на Пурви и й поставя ултиматум. Ако до 24 часа не го спре, ще замине завинаги за Канада. Междувременно Ди Кей споделя с Арчана, че синът му е сгоден за Ови. Тя доста се ядосва на Манав, че не я е предупредил и се ядосва на поведението на Арджун.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 20 април 2018 г.