Завинаги свързани еп. 293, 294, 295, 296, 297 от 12, 13, 16, 17, 18.04.2018

Пурви разваля годежа в Завинаги свързани. Арчана дочува как сватовете на дъщеря й си говорят, че я искат само заради парите, които ще носи в дома им. Тя връща годежарите, а дъщеря си съветва да се откаже от сватбата.

Арджун решава, че той е виновен за развалената сватба и предлага голяма сума пари на Винай и Пурви. Момичето отклонява предложението, а после окончателно се разделя с Винай, обвинявайки го в алчност.

Савита научава, че Тежду не е в Лондон и се обажда на Манав. По ирония на съдбата, Тежду го кара с такси към дома му. Той разбира, че дъщеря му е в Мумбай, а също и че тя е шофьорът на таксито му. Научава още, че живее с баба си и вдига скандал на Арчана. Арчу му признава, че знае коя е Тежду, но няма да й разкрие истината, нито пък ще я изгони от дома на Сулочана.

Ови също се оказва в Мумбай, след като Ди Кей неочаквано идва на посещение в града.

Междувременно на годежа на Пурви, Пуни вижда Арджун и решава, че той е мъжът, който ще й осигури богат живот. И използва всякакви похвати, за да привлече вниманието му.

Пурви се връща на работа, а Арджун е повече от щастлив от този факт. Той й признава, че не е можел да се справи с работата без нея, а отношенията им чувствително се променят.

Манав се среща с Тежду и й споделя, че се гордее с нея заради работата й като шофьор на такси. Тя пък го упреква, че се е събрал с бившата си жена, без да осъзнава, че тя и Арчана са един същи човек, а освен това е и нейна майка. Манав отказва да й разкрие истината, но й обяснява, че ще се разведе съвсем скоро. Междувременно Сулочана също научава, че Тежду й е внучка и настоява да й разкрие истината. Арчу твърдо отказва да го направи.

Манав се среща с Ди Кей, който е изумен да научи за заплетената история и затова, че майка и дъщеря се познават, но не знаят една за друга. Той обещава да запази мълчание.

Кредиторите на Арчана отказват да й дадат заем и Манав помага на съпругата си, когато разбира, че тя има финансови проблеми. Сачин е притеснен от жеста му, но баща му е категоричен, че развод в крайна сметка ще има.

В същото време Пуни се среща с Арджун и го заблуждава, че Пурви няма да го придружи на важна конференция. Той се съглася тя да я замести. Научавайки, че Пуни ще ходи, Сулочана приема и Пурви да отиде, без възражения. Прашант информира Пуни, че вече имат насрочена дата за сватбата. Пуни е категорична, че няма да допусне да се стигне до брак с него. Убедена е, че ще накара Арджун да се ожени за нея.

Пурви научава, че Манав има рожден ден и решава да му организира парти. Сачин кани и Тежду на тържеството, като й обещава, че Арчу няма да присъства.

Меджувременно Ди Кей кани Арчана на празника. Манав е щастлив да види приятелите си, но тъгува за отсъствието на Арчана. Пред Ди Кей признава, че още я обича. Арчана обаче също отива като казва на Сулочана, че е готова да понесе всичко, само за да види заедно децата си.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 13 април 2018 г.