Завинаги свързани еп. 273, 274, 275, 276, 277 от 15, 16, 19, 20, 21.03.2018

След като се разминават на летището в Завинаги свързани, Манав и Арчана се срещат, но в хотела се случват маса недоразумения. Арчу се разстройва, когато научава, че Манав е получил подписани от нея документи, а Манав страда, че съпругата му предпочита да го изостави, вместо да се бори за брака им.

Сачин от своя страна говори с мащехата си и я моли да освободи баща му, за да могат родителите му да се оженят. Арчу настоява да се събере с децата си, иначе не желае да подпише документите за развод.

Манав се колебае за развода, а Сулочана още повече го разколебава. Тя е убедена, че двамата още се обичат и не вярва, че е правилно да се разведат. Тя умолява Манав да се откаже от развода, но Сачин й показва документите подписани от Арчу. Арчу също идва в хотела и е шокирана да види подписа си върху документите. Тя отрича за развода, а Сулочана удря плесница на Сачин.Манав се ядосва и ги гони.

Арджун и Пурви все повече се сближават, а той е силно впечатлен от духа й. Тя го харесва още повече, когато научава, че помага на сиропиталище. Междувременно Теджу се оказва в един квартал с Арчана. Без да подозира, че това е майка й, тя отново се сблъсква с нея и й връща паднало портмоне. Сулочана, която също е с Арчана, я кани на годежа на Пуни. Там тя се среща с Аникет, както и останалите от семейството, без да знае, че са й роднини.

Манав по-късно също отива на празненството и честити на Пуни. Винод се опитва да събере Арчана и Манав, като им предлага да извършат ритуала за годежа.

Арчана е убедена, че Савита стои зад подписа върху документите за развод. Когато делото им се гледа в съда Манав заявява, че не желае да се разведе, но Арчу настоява. Сулочана е шокирана от думите на дъщеря си. По-късно разбира, че Арчана е настояла за това, за да изпълни желанието на Сачин.

Арджун е изненадан да научи, че Манав и Сачин са в Индия. Ди Кей пък разбира, че приятелят му не е заминал по работа на фирмата там. Манав подписва документите за развод, но е много нещастен. Арчана също. Сачин е спокоен, че майка му може да се омъжи за баща му, но се чувства нещастен заради Арчана.

Междувременно една дъждовна вечер сближава Пурви и Арджун, когато той я откарва до дома й и вижда и Арчана. Изненадан е да научи, че майката на Пурви също работи в компанията на баща му.

Арчана преглежда документите за развод и вижда, че желанието й да живее с децата си, не е удовлетворено. Заявява на Сачин, че няма да се разведе, докато това не бъде изпълнено. Дамодар се обажда на снаха си и я кани да се премести при тях в Канада. Арчу не смее да му признае, че двамата с Манав се развеждат. Сачин пък е изненадан да научи, че Арчана е шеф в един от офисите на фирмата на Ди Кей.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 15 март 2018 г.