Завинаги свързани еп. 268, 269, 270, 271, 272 от 08, 09, 12, 13, 14.03.2018

Арчана пази топли чувства към Арджун — синът на Ди Кей и Ашна, поради което трудно приема, че Пурви е в лоши отношения с нея. Двамата млади се скарват и той уволнява дъщерята на Арчана. После обаче я моли да се върне на работа, след като осъзнава, че тя е ключова фигура за компанията.

Момичето пък му забранява да уволнява служители след една година и той приема.

Ови и Теджу пък кроят опити да се върнат в Индия. Теджу залъгва баба си, че заминава за Лондон, но всъщност отива тайно в Мумбай. Манав също заминава за там, за да се изясни окончателно с Арчана. Той крие от Савита намерението си да отиде в Индия, но тя научава. И се страхува, че няма да може да раздели сина си от жена му.

Савита отново моли Сачин за помощ и дори подправя подписа на Арчана под документите за развода. Сачин ги дава на баща си, но той отказва да ги подпише. В пристъп на разкаяние, Савита признава на Дамодар, че тя е разделила влюбените. Дамодар научава и друга тайна — че Арчана се е виждала с Манав.

Междувременно дъщерята на Винод и Манджу успява да накара бъдещия си жених да се откаже от плановете за брак с нея, като го лъже, че е бременна от друг. По време на официална вечеря той отказва сватбата и това озадачава силно родителите й.

Тежду залъгва баба си, че ще ходи в Лондон и тръгва за Мумбай. Вижда и баща си там, което силно я плаши. Момичето успява да се скрие в самолета, а Манав се връща, тъй като Савита уж се чувства зле. Той разбира, че го мами и взима и Сачин със себе си. В Индия Арчана ги чака на летището, но двамата се разминават. Докато тя спасява дъщеря им от крадци, той и Сачин отиват в Мумбай.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 12 март 2018 г.