Завинаги свързани еп. 263, 264, 265, 266, 267 от 01, 02, 05, 06, 07.03.2018

В новите епизоди на Завинаги свързани Манав и Арчана се срещат след 18 години. Младият мъж си спомня, че все още не е разведен със съпругата си й предлага да подпишат документите за развода сега. Арчана е озадачена, тъй като смята, че разводът е приключен. Въпреки това решава, че е станала някаква правна грешка и приема да се раздели с мъжа си отново, този път официално.

Междувременно двете й дъщери се запознават с Парви — осиновеното дете, което тя е отгледала. И трите момичета са станали красиви млади жени, които са гордост за родителите си.

Арчана си дава сметка, че все още обича Манав, но среща със Сачин я кара да промени решението си за развода. Младият мъж обвинява мащехата си, че Шравани и Манав не са се оженили заради нея. Заради което я моли да подпише документите.

Междувременно Парви се запознава с Арджун — син на Ди Кей и съпругата му. Младежът се влюбва в нея и иска да се ожени за момичето. Двамата обаче не се радват дълго на чувствата си един към друг. Ди Кей обаче има други планове за сина си. В него е влюбена и една от биологичните дъщери на Манав — Ови, която отдавна е приела за даденост, че двамата ще се оженят един ден. И много скоро предстои да бъде обявен годежът им.

Манав и Арчана се запознават с децата си и са много щастливи да съберат момичетата. Междувременно големият им син – Сохам е станал престъпник и се подвизава под името Вишну. Без да подозира, че Арчу е истинската му майка, младежът се опитва да я ограби, с което слага началото на тяхната първа среща. Младият мъж получава за задача да отвлече Манав, но вместо него отвлича Парви…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 1 март 2018 г.