Завинаги свързани еп. 248, 249, 250, 251, 252 от 08, 09, 12, 13, 14.02.2018

В новите епизоди на Завинаги свързани съдбите на Арчана и Манав изглеждат завинаги разкъсани. Въпреки че нещата започват добре, в крайна сметка ситуацията се влошава и то сериозно.

Сулочана получава позволение да прекара годишнината от сватбата си в дома си, а най-голямата изненада е завръщането на Манохар. Манав щедро кани възрастните да живеят в неговото имение, докато си намерят нов дом. Савита е бясна и унижава роднините на Арчу. Обидени, те искат да си тръгнат, а Манав решава да се изнесе заедно с тях.

Уплашена да не загуби сина си, Савита решава да им се извини и ги моли да останат. Обещава, че никой повече няма да ги обиди.

Винод също се покайва и моли родителите си за прошка. Той води Ручи и Пуни на празненството, а Сулочана разбира, че това е неговият начин да се извини.

Дармеш вижда Гаджендра и го проследява. Научава, че е откупил парцела по нареждане на Ди Кей. Щастлив, че може да скара Манав с шефа му, той му казва истината за собственика на стария дом на Сулочана. Когато Манав отива да иска обяснение, получава ключовете за имението и предложение да помага за обновяване на квартала.

Двамата с Ди Кей се разбират да работят заедно за реновиране на старите домове, но без да гонят бедните хора от там. Арчана е щастлива, че съпругът й се е заел с толкова благородна задача. Расика обаче е бясна, както и Дармеш. Той прави мили очи на Вайшали, за да си спечели благоволението й отново, но тайно замисля план, как да скара двамата си шефове за пореден път.

Манав дава ключовете за дома на Сулочана, а Савита е щастлива, че сватята й няма да живее в дома й. Винод и Манджу пък разбират, че все пак трябва да се изнесат. Следва скандал и баща и син отново се скарват и не си говорят.

Планът на Дармешда съсипе Ди Кей и Манав минава в действие, след като той разбира истинските им планове за бедняшкия квартал. Първо се опитва да измами жителите, че Манав ги е излъгал и ще отнеме домовете им. След като Арчу се намесва, той се проваля. Дармеш обаче не се отказва. Заедно с Аджит подправят подписа на Манав върху заповед за събаряне, а Аджит се заема да разруши къщите. Арчана отново се намесва и проваля плана му. Този път обаче тя не застава на страната на съпруга си. Момичето подава жалба в съда за незаконното разрушаване и завежда дело срещу Манав и Ди Кей.

Самият Манав се опитва да обясни на съпругата си, че са се опитали да го злепоставят, но тя не му вярва. В крайна сметка двамата застават един срещу друг в съда. Манав обещава на Ди Кей, че ще изчисти имената им. Савита и Сулочана се съюзяват, за да съберат младите отново.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 9 февруари 2018 г.