Завинаги свързани еп. 223, 224, 225, 226, 227 от 04, 05, 08, 09, 10.01.2018

И разбира истината – че Вандида сама е отказала финансовата му помощ.

Въпреки това двамата с Арчу решават да помогнат на Вандида и да купят жилище на семейството. Расика и синът й са доволни, но кроят план как да откраднат жилището от неговата съпруга.

Междувременно Манджу неволно се оказва в центъра на друг проблем. Винод не само не получава повишението, но е и заплашен от уволнение. Докато жена му се оплаква от това, че прислужницата им е откраднала пари от нея, а също и скъпоценности, той не намира сили да й каже, че в действителност вече не може да работи.

Сулочана е притеснена от поведението на Савита. Манав и Арчана също виждат, че майка му се опитва да ги скара и да очерни снаха си. Манав успява да разкрие измамните й ходове, за което я порицава. Тя обаче продължава да се държи зле със снаха си.

Аджит и Дармеш планират да съсипят Манав като изпратят нискокачествени материали на строежа, на който той е ръководител. Вайшали ги вижда и предупреждава съпруга си да остави зет й намира. Казва и на Арчу за случката, като изразява тревога, че съпругът й може да нанесе вреди на съпруга й. Арчана обаче я успокоява, че всичко е наред.

Междувременно Ашна и Манав решават да организират празнично тържество за Ди Кей. По този повод двамата си разменят тайни съобщения. Заради едно такова съобщение, Дармеш се опитва да създаде интрига между тримата. Тъй като не знае за тържеството Ди Кей вижда съобщението и е озадачен.

Аджит не успява да си намери работа и е ужасно притеснен заради бъдещето си. Той се страхува, че няма да успее да плати дълговете си.

Савита се преструва на болна, но държи да организира тържество за Аджит по случай рождения му ден. Убеждава Арчана и Варша да поемат всички задачи около тържеството.

Арчу не позволява на Манав да даде пари на Аджит, а вместо това му дава кутия със сладкиши. Разкрива и причината – страхува се, че колкото и пари да даде Манав на зет си, така няма да направи сестра си щастлива. Аджит от своя страна е сърдит и е убеден, че Арчу му отмъщава за отношението на Манджу към майка й в дома на Каранджакар.

Колежка информира Манджу, че Винод е загубил работата си. Тя е ужасена, че е скрил подобно нещо от нея, а се бои и че няма как да издържа семейството.

Савита проследява Манав и Арчана. Разбира, че те искат да купят нов апартамент и се бои, че снаха й иска да й отмъкне сина и да го отведе от имението.

Междувременно тайнствената жена, която преследва и изнудва Савита се оказва Шравани. Тя й споделя, че дълго е мислила за тях. Савита я кани в имението, за да види Сачин, но тя отказва. Признава й, че ако види момчето, най-вероятно ще поиска да го отведе със себе си.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 4 януари 2018 г.