Завинаги свързани еп. 219, 220, 221, 222, 223 от 28, 29.12.2017 и 02, 03, 04.01.2018

Савита и Арчана се отчуждават в новите епизоди на Завинаги свързани. Дармеш търси начин да злепостави Ашна и Манав пред Ди Кей, а Манджу продължава да се държи грубо с роднините на Арчана.

Расика се подмазва на Вандида, тъй като само благодарение на нея, брат й издържа цялото семейство. Пред Аджит обаче признава, че е силно обидена от този факт. Тя подтиква сина си срещу неговия девер, а също така прави всичко, за да скара Арчана, Сулочана и Савита.

Манав изпраща подаръци в дома на Аджит и Вандида по повод празника на бог Ганеш. Сачин вижда прегърнатите Арчана и Манав и се притеснява. Арчу е притеснена заради детето, но съпругът й е щастлив, че е по-открита с него. Манджу пък успява да вбеси за пореден път Савита, като се държи неуважително с нея на парти.

Тя разпорежда да преместят колата й, надявайки се, че така ще й даде урок. Дармеш предлага на Аджит съюз срещу Манав, с надеждата, че ще го дискредитират.

Расика уверява Савита, че Арчу и Сулочана ще превземат дома й. Подозрителната Савита започва да вижда доказателства навсякъде. Засилената загриженост на Арчана към майка й става повод за сърдене. Савита вижда също, че на годишните партита Манав хвали жена си, но не и майка си. Също така научава, че синът й е предоставил всичките си пари на Арчана. Когато Манав дава по необходимост пари на Сулочана, Савита отново се сърди. Тя е убедена, че това е номер от страна на Арчана да отнеме властта от дома й. Расика използва ситуацията, за да влоши положението. Дори намесата на Манав не помага.

Дармеш е убеден, че Ашна и Манав имат връзка. Той подготвя таен заговор да ги унижи и дори предлага на Ди Кей да направят неочаквана визита на Манав. Идеята е да го хване с Ашна, а за целта му е нужен и Аджит, на когото отново предлага сделка.

На семейно събиране Савита се опитва да отнеме властта на Арчана у дома, за да се покаже като кралица у дома. Всички са озадачени от поведението й. Расика взима пари от имението, като залъгва близките си, че всъщност са заем от приятелка. Арчу и Сулочана са изненадани да видят парите в дома й, но не задават въпроси.

Варша също пристига в имението, за да гостува на Сулочана, но Савита се разстройва. Тя се чувства измамена и пренебрегната от семейството и най-близките си. Дори жест на Манав не я успокоява.

Расика кара Манджу да си наеме домашна прислужница. Тя се притеснява, че парите няма да стигнат, тъй като очакваното й повишение се е провалило. Винод обаче я успокоява, че него също ще го повишат. И се надява той да успее да изкарва повече пари у дома.

Расика моли Вандида да поиска заем от брат си. А Дармеш заставя Аджит да му помогне да злепостави Манав и Ашна пред Ди Кей.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 28 декември 2017 г.