Завинаги свързани еп. 212, 213, 214, 215, 216 от 14, 15, 18, 19, 20.12.2017

В Завинаги свързани Сулочана се прибира в имението на Манав, а Расика се опитва да скара Арчана и Савита. Тя подлъгва свекървата, че снаха й реално управлява дома, но не успява да предизвика скандал.

Дармеш е изобличен, а Ашна поздравява Савита за съобразителността й. Вайшали научава за постъпката на съпруга си и остро го порицава, заявявайки, че се срамува от него.

Манав научава, че Арчана знае къде е Сулочана и й се сърди сериозно. Той предупреждава съпругата си, че няма да й проговори, докато тя не му признае защо го е излъгала за майка си.

Варша разбира за спора между двамата и съобщава на майка си за проблема. Сулочана решава да изясни ситуацията със зет си, като му разкрие истината.

Ди Кей е впечатлен от факта, че Манав прощава на Дармеш провинението му. Вайшали пък разбира, че съпругът й е този, който има връзка с Рия и дори й е платил, за да очерни Манав.

Следва страхотен скандал между двамата, а гневната съпруга отказва да общува с мъжа си. Вместо това отива при сестра си, за да потърси подкрепа.

Расика се опитва да използва връзката между Вандида и Манав, за да си уреди охолен живот. Плановете й почти успяват. Вайшали моли Манав за извинение за поведението на Дармеш. Той е потресен от поведението на съпругата си.

Манав забира Ручи и Пуни, за да видят баба си, но Манджу побеснява. Тя упреква Винод, а после отива в имението и унижава всички. Варша, която също е там, я порицава, я тя я обижда, че е бездетна. Расика порицава сурово дъщеря си за поведението й. Ашна се притеснява, че Дармеш ще развали отношенията й с Ди Кей, но той я уверява, че нищо няма да застане между тях. Манав приема да издири Манохар.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 14 декември 2017 г.