Завинаги свързани еп. 202, 203, 204, 205, 206 от 30.11., 01, 04, 05, 06.12.2017

Манджу прогонва Сулочана от дома си, а след това дори се сърди на децата си, че тъгуват за нея. В новите епизоди на Завинаги свързани, връзките на героите рязко се променят.

Манджу успява да измами неведнъж, а два пъти Сулочана да припише семейното имение на Каранджакар на нея. Първия път тя кара Винод да убеди майка си да подпише документите, но Арчана ги прекъсва и планът й се проваля. На втория път обаче планът й дава резултат и тя е щастлива да се отърве от свекърва си.

Междувременно Ди Кей дава възможност на Манав да избере – важен за него проект или семейна почивка. Манав жертва за пореден път семейството заради работата, което разстройва безкрайно Сачин и натъжава Арчана. При все това, тя се опитва да вдъхне кураж на момчето, че един ден тримата ще заминат на почивка.

Ашна е разочарована от действията на Манав, но приема решението му. Настоява само да съобщи внимателно за провалената ваканция на Арчана. Манав се опитва да се оправдае пред съпругата си, като й признава, че ако не е тя животът му няма да има смисъл. Междувременно Дармеш продължава да крои планове, как да седне на неговото място и да раздели семейството му.

Ашна вижда, че Манав не е фокусиран върху работата. Моли Арчана за прошка и разбиране относно поведението на съпруга си. В същото време Манджу унижава жестоко Сулочана. Арчу, която вижда сцената, настоява пред майка си да не стои кротко, а да порицае снаха си. След което Манджу я прогонва от имението.

Осъзнавайки, че е измамена от сина си и снаха си, Сулочана напуска града. Когато научава за случилото се, Манджу я лъже, че са се скарали и свекърва й сама е избрала да напусне дома си. Друг проблем обаче скоро привлича вниманието й – тя научава, че Вандида е жертва на тормоз от Аджит, но момичето отказва да сподели за проблема с брат си.

Арчана моли близките си да потърсят Сулочана, но без резултат. Междувременно Савита е отегчена и моли местен журналист да публикува похвална статия за нея в местния вестник. Сачин все повече тъгува по Манав и отсъствието му му се отразява. Арчу се опитва да го успокои и да го приучи на търпение, но сама признава, че не е щастлива от случващото се в дома им.

Сулочана започва работа като прислужница в имението на семейство Шубанги. По случайност Ашна се оказва на гости там и докладва веднага на Манав. Арчана успява да се свърже с майка си и научава цялата истина. Тя моли Сулочана да дойде да живее при нея, но майка й отказва. Арчу отива в имението и удря плесница на Манджу, като упреква Винод, че са изгонили майка им от дома й.

Сулочана припада на улицата и когато идва в съзнание, разбира, че е настанена в старчески дом. Там се запознава с Налини, чиято история я трогва до сълзи. Старата жена се опитва да събере пари за живота на единствения си син. И когато вижда обява във вестника за издирването на Сулочана, решава да я предаде, с надеждата да спечели пари.

Но в крайна сметка се отказва.

Изнудвачът на Дармеш продължава да го тормози и той наема детектив, който да разкрие кой го изнудва. Твърдо е решен най-накрая да сложи край на цялата история.

Състоянието на Дамодар се влошава и лекарите препоръчват той да бъде настанен в рехабилитационен център. Манав и Арчана го убеждават да постъпи по този начин и са щастливи, когато приема молбата им.

Ашна вижда, че Манав се претоварва и му предлага да си наеме помощник. Той се спира на красавицата Рия, която го очарова с чар и знания. Арчана ревнува, когато непознатата го кани на кино, макар да знае, че е женен. Нито Манав, нито Арчана подозират, че Рия е наета от Дармеш, за да злепостави Манав и той най-накрая да бъде прогонен от работа.

Налини доставя писмо на Арчана, в което майка й, й пише, че е добре и търси Манохар. Уверява дъщеря си, че двете скоро ще се видят, но запазва местонахождението си в тайна.

Отчаяна, Арчана моли Налини да разкрие местонахождението на майка й. Двете със Сулочана се срещат, но тя отказва да се пренесе при дъщеря си, заявявайки, че в дома се чувства добре.

Манджу тегли заем, за да ремонтира имението, без да има угризения, че е съсипала живота на свекърва си. Арчу тъгува, че не може да каже на сестрите си за майка им. Ручи и Пуни тъгуват да Сулочана, а Манджу се дразни от коментарите им…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 30 ноември 2017 г.