Завинаги свързани еп. 197, 198, 199, 200, 201 от 23, 24, 27, 28, 29.11.2017

Арчана и Манав отново получават попечителството върху Сохам в Завинаги свързани. Двамата са щастливи от този факт, но Сачин ревнува от присъствието на детето в дома им. Сатиш настоява Варша да се откъсне от детето и да даде възможност Сохам да опознае истинските си родители. Ашна тъгува, тъй като остарява, но продължава да няма деца.

Манав разкрива различни злоупотреби на Дармеш и го предупреждава, че знае за тях. Заплашва го, че ще го издаде, ако не спре с измамите.

Арчана търси съвети и помощ от Варша, тъй като тя основно е гледала сина й до момента. Бавна се ядосва, че снаха й толкова се е привързала към чуждо дете, а Сулочана я наставлява да се откъсне от любовта си към него.

Арчана и Манав приемат Варша да осинови детето, но Сатиш не е съгласен. Ди Кей кани семейството на тържество по случай важна годишнина. На празника Дармеш се подиграва с Арчу, че не знае английски. Тя се смущава, но Вайшали успява да я спаси от неловкото положение.

Междувременно в дома на Дармеш също има напрежение. Вайшали не може да приеме наследника му от Мадури, което разстройва съпруга й. Това го кара да се държи грубо с Арчана и да й се подиграва. Манав също се засяга от поведението на съпругата си. Убеден, че е липсата й на познание по чужди езици го излага пред партньорите му. Ашна го порицава за отношението му, а Арчана му заявява, че са били по-щастливи, когато са били бедни.

В крайна сметка двамата се сдобряват, а Арчана е трогната, когато Манав открива сметка на нейно име. Тя изразява молба да се научи да говори английски, а съпругът й се гордее с нея.

В дома на Расика също има проблеми. Тя се притеснява, че той продължава да пие, а Вандида се чувства сякаш е отхвърлена от него. Той се чувства неспособен да помогне на близките си и страда.

Савита планира да стане преподавател по английски език, а Манджу упреква Сулочана, че настройва децата срещу нея. Винод застава на страната на съпругата си. Снаха й пък й се подиграва, че още тъгува за Манохар. Тя е убедена, че е умрял, иначе вече е щял да се върне в дома им. Сулочана обаче е сигурна, че съпругът й е жив. И вярва, че един ден ще се събере с него…

Дармеш отново краде пари, за да плати на изнудвач. Вандида се опитва да накара съпруга си да се промени, като му дава за пример брат си. Той се гневи на думите й и се държи грубо с нея. Арчана е щастлива, когато научава, че Манав й е организирал изненада – романтична почивка.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 24 ноември 2017 г.