Завърналата се от САЩ Анелия разказва в „Станция Нова“

Кичка Бодурова, Анелия и Дим Дуков тази неделя в „Станция Нова”

Любен Дилов-син  ще бъде основен целодневен гост на 8-часовия блок

Станция Нова” започва точно в 10:00 ч. В „Рулетка” водещите Люба Кулезич и Виктор Стоянов ще се опитат да разберат колко струва да си известен в най-откровеното интервю на певицата Кичка Бодурова. А Дим Дуков – един от учредителите на ГЕРБ, и журналистката Ива Николова ще разговарят по темата: „Кога Темида се преструва или каква ще е съдбата на луксозните имоти, заснети след акциите на НАП?”. Излизането на Алексей Петров от ареста също е сред темите в дискусията.

В епизод 3 на „Съдебен спор” казусът е „Леля срещу племенница” в битка за апартамент в Пловдив. Този път в първия по рода си в България телевизионен съд ще има и служебен защитник, а ищец е Елена Попова.

Тази неделя „Отчаяните съпруги” Вихра и Мая ще посрещнат фолк певицата Анелия, водещата Ели Гигова и ще прекарат един ден с Елена Паришева. Също така ще вземат и втория си урок по готварство от личния готвач на Тодор Живков – бай Данчо.

В „Най-добрата майка” водещата Ирина Сарачинова ще представи историята на Иванка Бакалова, която сама се грижи за двете си вече пораснали деца, приковани към инвалидния стол.

В 16:00 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” – Любен Дилов-син. Веднага след това в класацията „Последно 10” ще разберем кои са десетте жени, променили българската политика. Коментатори по темата ще бъдат политологът Татяна Буруджиева и Весела Драганова – председател на „Партия на българските жени”.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2010 г.