Затварят X Factor в лагер – не всеки ще „оцелее“! с онлайн видео и снимки

Затварят X Factor в лагер – не всеки ще „оцелее“!

Предстои най-трудният етап за участниците в “X Factor”

Около 150 таланти ще се борят за успеха си в тренировъчните лагери в продължение на три денононощия…

Най-серизоните изпитания за участниците в X Factor” предстоят. В рамките на три денонощия в тренировъчния лагер всички таланти ще бъдат подложени на непрекъснати изпитания и персонални задачи от съдиите Мария Илиева, Мага, Поли Генова и Васко Василев, от музикалните педагози и продуцентите. На тайно място извън София ще стане ясно кой е готов за голямата сцена и ще продължи участието си в най-мащабното музикално шоу.

Безспорният интерес към приключилите на 8 август общо девет концерта-прослушвания на “Х Factor” доказаха хилядите фенове, които неотлъчно следяха на живо какво се случва на сцената. През тези девет дни звездното жури оцени индивидиуално всеки участник, като даде шанс на около 150 от тях да продължат напред.

Досега в София беше отбелязан и най-дългият X Factor” ден – цели 20 часа.  Наесен ще разерем кой от участниците дойде със счупен крак, кой отказа да си тръгне, докато не получи три „Да” от журито и седна на сцената.

Заради кого Васко Василев се скри под масата на съдиите, а Поли захапа стола…? Kой накара Мария Илиева да затанцува, а Мага да пожелае да продуцира песен за него, независимо от представянето му по-нататък… Купонът продлъжава!

Коментари (0)

Публикувано в на 10 август 2011 г.