Защо Вера от „Веселина“ целува Елена Паришева? (+снимка)

Радио Веселина награди Елена и Преслава и техния хит „Пия за тебе“

На официалната церемония за връчване на Годишните музикални награди на списание „Нов фолк“ на 23 март, водещата на „Честито“ по Радио Веселина Вера Черкезова поднесе награда на дуета

„Пия за тебе“ на Елена Паришева и Преслава е най-добрата дуетна песен на 2010 според читателите на списание „Нов фолк“.

На официалната церемония на 23 март бяха отличени изпълнителите и хитовете, с които ще запомним изминалата година.

От името на слушателите и екипа на Веселина, водещата на „Честито“ Вера Черкезова връчи на двете дами награда като признание за успеха на тяхната песен „Пия за тебе“.

В първия дует на Преслава с друга изпълнителка, не случайно за партньор е избрана Елена Паришева, която стремглаво се изстреля в класациите с песента си  „Изгубена”. В началото на лятото на 2010 „Пия за тебе” само за дни се превърна в най-желания за поздрав хит.

Наградите „Нов фолк” са с най-дълга история от всички в жанра и обединяват изпълнители от всички музикални компании. Тази година те бяха раздадени за тринадесети пореден път.

Победителите се определят изцяло от феновете – читателите на списание „Нов фолк” и потребителите на сайта novfolk.bg излъчват и номинираните, и печелившите в 25-те категории.

Слушателите на Радио Веселина също активно гласуваха за любимците си и затова и тази година представител на радиостанцията с удоволствие връчи наградата в една от най-престижните категории на конкурса.

Виж секцията на „Веселина“ в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2011 г.