Защо в Lollipop е тихо, а хората танцуват? Silent Party!


Първото Silent Disco на Razer ще се случи в София

Razer – компания, позната преди всичко сред гейминг-феновете – представя първия си лайфстайл модел с „тиха дискотека” в столичния клуб Lollipop на 4 ноември.

В центъра на прожекторите ще бъдат Razer Orca – слушалки, разработени специално за запалените меломани. Те ще могат сами да се убедят в качествата на модела от първа ръка – музиката в Lollipop ще звучи директно в ушите на посетителите през отровно-зелените слушалки.

Razer за първи път организира silent disco, но концепцията е тествана многократно в световен план, макар и слабо позната в България. Всеки посетител на Lollipop ще получи чифт слушалки Razer Orca и FM радио с две предварително зададени радио-станции, на които по едно и също време ще се изявяват DJ D и DJ George.

Публиката сама ще избира траковете, като превключва между двете станции.

Евнтуални „необорудвани” посетители ще видят само едно нямо помещение, в което хора танцуват – оттук идва и името на клубната концепция „тиха дискотека”, както и на Razer Orca Silent Party.

„С партито искаме да покажем, че този модел дава напълно нова посока за Razer. Сигурни сме в подкрепата на геймърите, но ще бъде интересно как хора извън гейминг-средата ще приемат Razer Orca,” обясни Любомир Бабуров, продуктов мениджър на Razer за България. „Razer Orca Silent Party е начин да се забавляваме заедно с феновете на добрата музика и да им покажем, че имаме интересно предложение за тях.”

Razer Orca са първия лайфстайл продукт на Razer. Слушалките запазват отличителния дизайн на марката в ярък отровно-зелен цвят, но липсата на микрофон ги прави подходящи за тези, които ценят качествения звук и търсят възможността да го изпитат навсякъде – независимо дали пред компютъра или докато се разхождат в центъра.

40-милиметровите високоговорители с неодимови магнити осигуряват перфектно качество на звука с дълбок бас. Удобните уплътнения осигуряват комфорт, дори ако носите Razer Orca няколко часа.

В комплекта е включен удължител за компютъра, като по този начин Razer се обръща към геймърите – те могат да оставят кабела директно в аудио-входа на своята машина и лесно да използват слушалките както за игра, така и за музикалния си плейър.

Всеки, който дойде със собствен чифт Razer Orca в Lollipop, ще получи питие-подарък от момичетата на Razer.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2010 г.