Защо Черна любов по Диема фемили печели награда Еми?

Премиерният сериал „Черна любов“ по DIEMA FAMILY спечели награда Emmу

Престижните отличия бяха връчени в деня на премиерата на „Черна любов“ по DIEMA FAMILY

Премиерният сериал „Черна любов“ по DIEMA FAMILY спечели най-престижната телевизионна награда International Emmу в категория „Теленовела“. „Черна любов“ е първата турска поредица, удостоена с високото международно отличие, като претенденти в категорията бяха също продукции от Канада и Бразилия. Международните награди Emmy бяха връчени за 45-ти път на специална церемония в Ню Йорк в понеделник – именно в деня, в който „Черна любов“ направи дебюта си в ефира на DIEMA FAMLY.

„Черна любов“ не само е един от най-успешните сериали в южната ни съседка, но и се радва на изключително международно признание. Впечатляващ факт е, че двата сезона на поредицата се излъчват в над 60 държави, където печелят и вниманието на критиката, и подкрепата на зрителите.

За успеха на „Черна любов“ допринасят както силният любовен сюжет, така и звездният актьорски състав. Звездата Неслихан Атагюл, която е само на 25 години и вече е на върха на кариерата си, влиза в ролята на нежната Нихан – тя е богато момиче от бляскавия свят на Йеникьой, но сърцето й я води в друга посока. Когато Нихан среща бедното момче Кемал, неговият скромен и еднообразен живот се преобръща завинаги. Ролята на Кемал е поверена на друга звезда – изключително привлекателния Бурак Йозчивит, който освен че има десетки отличия за ролите си в хитови сериали и игрални филми, през 2005 г. печели конкурса Best Model of Turkey и второ място на Best Model of the World.

Драматичната история в премиерния сериал подсилва любовен триъгълник, съдбоносна раздяла между главните герои и, разбира се, безспорната екранна химия между Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит. Продуцент на „Черна любов“ е Ай Япъм, продуцирал също хитовите заглавия „Езел“ и „Пепел от рози“. Режисьор е Хилал Сарал, чието име също винаги е гаранция за успех.

Не пропускайте премиерния сериал „Черна любов“ всеки делничен ден от 21.00 – в златния час на DIEMA FAMILY.

Коментари (1)

Публикувано в на 23 ноември 2017 г.