Защо сладурът Михаил Байчев ще бъде най-специалният абитуриент

Победителят в „Стани звезда на бала” ще има уникален костюм

Красавецът Михаил Байчев от София ще бъде най-специален

Победителят в кампанията на Агресия и Мазерати пристигна в шоурума на родния мъжки, шивашки гигант, за да му бъдат взети мерки за ушиване на уникален кастюм за бала му. Специално го посрещна мениджърката на Агресия Груп- Мая Асенова, която сподели, че той е един от любимците й.

Михаил Байчев е от София, на 19 години и взе участие във Финала за избор на Лице на Агресия за младежка колекция, но не се класира първи. Но пък спечели един от най-оригиналните и имиджови подаръци- освен ушиване на костюм от луксозната марка на Агресия- Карло Каддео, той ще бъде превозен с Мазерати Куатропорте, последен модел, осигурени от Гран Спорт Ауто- официални предсатвители на реномираните италиански автомобили за България.

Балът на призьора е на 23 май в  хотел Кемпински-Зографски и отделно като комплимент към него, модният фотограф Цветомир Цветанов, ще заснеме всички паметни моменти от празничния ден. Мишо сподели, че това е най-невероятната изненада, правена за него досега и каза, че ще вземе приятелката си , със самочувствието, че е истинска звезда.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2010 г.