Защо са ухилени тези Fresh! слушатели?! Отиват на Black Eyed Peas!

Хит-радио Fresh! изпраща двама слушатели на концерт на The Black Eyed Peas в Милано.

Само ден преди петнадесетия си рожден ден, Радио Fresh! подари на десет свои слушатели фантастични награди.

Ива Заркова, на 19г. от София е голямата победителка от промоцията “Fresh Eyed Peas” и заедно с половинката си ще има шанса да види любимата си група The Black Eyed Peas на живо още следващата седмица. Двамата летят за концерта на бандата в Милано, а Радио Fresh! им подарява още и самолетни билети + нощувки в хотел.

Водещите Иво и Боби съобщиха добрата новина на Ива, а тя не успя да скрие емоциите си и огласи ефира с писъци и радостни възгласи. Други девет души пък спечелиха поощрителните награди, предоставени от Universal Music Bulgaria – оригинални компактдискове и тениски на групата.

The Black Eyed Peas е най-добрата група на 2009г. и една от най-излъчваните в ефира на хит-радио Fresh!. За да отбележи подобаващо своя юбилей, медията на младото поколение избра чрез тях да зарадва феновете си. Групата пък изпрати специално видео-обръщение, което може да се види в сайта – www.radiofresh.bg.

„Щастливи сме, че в навечерието на нашия празник можем да зарадваме част от многобройните си слушатели, като им подарим незабравими емоции. Обещаваме ви, че няма да спрем дотук. В понеделник стартираме нова промоция с участието на Lady Gaga. Наградите, които ще подаряваме са уникални”, сподели Радослав Неделчев, Мениджър Промоции.

Радио Fresh! е радио за съвременни и модерни хитове, с целева аудитория младите хора на възраст 15-30 г. По Радио Fresh! можете да чуете „Хитовете днес”, най-горещите клюки и интервюта от шоубизнеса, най-свежите места за купон, вълнуващи промоции и събития, и всичко, което е горещо в момента.

Виж страницата на Fresh! в Slusham.com – и гласувай в анкетата!

Коментари (0)

Публикувано в на 5 май 2010 г.