Защо плаче Тото от ВИП Брадър?

Рапърът от „ВИП Брадър“ смлян от бой в училище, след като помогнал на учителка

Шокираща история от детството си разкри Тото от „Скандау“ пред своя съквартирант във „ВИП Брадър“ Даниел Петканов. Рапърът от Враца е бил смлян от бой от свои съученици, след като оказал първа помощ на учителка.

Инцидентът лъсна по време на монолога, с който Тото се опита да отвори очите на Лудия репортер, който е фаворит на най-големия му враг шеф Петров. Снощи, по време на скандала помежду им, Петканов дори зае страната на готвача, като застана пред него, за да го предпази от връхлитащия срещу него музикант.

Поведението на Дани не се понрави на Тото, а номинацията му с мотива, че бил фалшив, още повече нарани Йонислав, който освен лесно избухлив, се оказа и доста чувствителен. В мъжки разговор със сълзи в очите скандаУният изпълнител се опита да убеди Петканов, че е заел страната на грешния човек.

„Тебе те чувствам като брат и ти ми казващ, че аз съм неискрен с тебе, че съм фалшив. Аз съм фалшив, който плаках на сватбата ти. А оня, дето ни направи на гъз всички, си с него… Този дето говори зад гърба ти Алекс каква е… И ти на Цуни скачаш за същото, а на него не. Стегни се бе, обичам те! Искам да не оставаш сляп“, тегли поучително слово на съквартиранта си Тото.

Така се стигна и до признанието за побоя. Тото е бил в седми клас. Закарал учителка със счупен крак до болницата. След което бил пребит, най-вероятно от други ученици за това, че е помогнал на преподавателката. Насилниците удряли главата му в ограда.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 6 ноември 2017 г.