Защо Натали Трифонова от bTV не желае да работи в Нова? с онлайн видео и снимки

Защо Натали Трифонова от bTV не желае да работи в Нова?

Новата водеща на времето по bTV Натали Трифонова е горда наследница на известен лекарски род от Велико Търново, съобщава HotArena.

Майка й е зъболекар, а баба й е един от най-уважаваните педиатри в Търново. „И от мен се очакваше да поема по докторския път, но се насочих в друга посока и си обичам работата“, категорична е 25-годишната красавица.

Кариерата й започва първо в ТВ7 като синоптичка, после води две предавания, които я научават на истинска журналистика. Прекарва четири години в спряната телевизия и отрича през това време да е имала връзка с шефа й Николай Бареков.

В последствие получава предложение за работа в НОВА ТВ, но отказва. Причината е водещият на сутрешния съботно-неделен блок Деян Веселинов, който преди бе спортен репортер в ТВ7. Те са гаджета две години и въпреки че днес и двамата имат нови любими хора до себе си, Натали не желае да се разминава по коридорите всеки ден с бившата си голяма любов, пише „Галерия“.

Късметът чука на вратата й отново. Явява се на конкурс за водещи на прогнозата за времето по bTV, тъй като медията спешно се нуждае от заместник на излязлата в майчинство Станислава Цалова.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 февруари 2017 г.