Защо интернет хейтърите мразят всички? – bTV Репортерите с онлайн видео и снимки

Защо интернет хейтърите мразят всички? – bTV Репортерите

Зодия „Хейтър”тази събота, 22 октомври, в bTV Репортерите

На улицата трудно ще ги разпознаете. Може да ги забележите по това, че са по-нацупени от останалите. Но влязат ли в интернет, те създават своя реалност. Превръщат се в безмилостни воини на своето мнение и водят епични битки. Най-силното им оръжие за масово унищожение са думите. И то не тези, които всеки би искал да чуе. Потребителите в интернет ги наричат „хейтъри”. Тази събота bTV Репортерите ще разбият стените, зад които се крият, за да ги покажат отблизо на зрителите.

„Хейтър” е човек, който мрази всичко и всички, критикарства навсякъде в интернет и особено го дразнят успехите на другите. Това е най-общото определение на чуждицата „хейтър”, която успешно отговаря на българската „злобар”.

Кои са отличителните черти на „Зодия „Хейтър” – в събота от 19.30 часа в bTV Репортерите ще разкажат звездите Яна Маринова, Асен Блатечки, Кръстю Лафазанов, Александра Раева и Виолета Марковска, блогърите Константин Павлов-Комитата, Петър Стойков-Longanlon и Здравко Здравков, както и психологът Анелия Янева.

Сценарий и визуализации: Борислав Лазаров

Гледай видео запис от предаването онлайн.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2011 г.