Защо Графа е недоспал в студиото на Марк О’Селски

Графа при Марк О’Селски: Няма да карам детето ми да става музикант

В четвъртък вечер първият анимационен водещ у нас Марк О`Селски си беше поканил певеца Владимир Ампов – Графа.

Марк успя да разсмее госта си, въпреки че популярният певец пристигна в студиото на „На инат” по ТВ7 силно недоспал. Подпухналите си очи Влади Ампов обясни с лаконичното „Кътници…”. Малкият му син не го оставял да спи заради растеж на нови зъби.

Марк и Графа си станаха симпатични в това блиц интервю още от началото, защото певецът дължал кариерата си на… ината. Въпреки нежеланието на известните си родители да ги наследи, Владо станал музикант.

„Българското Енрике”, както вече го нарича Марк, заяви, че не иска да влияе на детето си и обеща да не се меси в бъдещето му, нито с насърчаване, нито със забрани относно музиката.

Водещият припомни на Графа едни от първите му музикални изяви, които датират отпреди 22 години. Марк О’Селски му пусна видеото, в което Ампов все още е хлапе с розов гащеризон, което нахакано рапира около родителите си. Смущението на певеца бързо премина в здрав смях, но не посмя да имитира танца си отпреди 22 години в студиото.

В предаването видяхме и новия клип на Влади Ампов към последния му сингъл „Невидим”. Певецът благодари на всички колеги, които са помогнали тази песен да се превърне в реалност, а водещият веднага се пошегува, че това му е прозвучало като подготовка за реч след получаването на някоя голяма музикална награда.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2010 г.