Запознали Теди Кацарова с баща й, когато била на две – PRO.BG

Златка Димитрова е разкъсвана от силни чувства, когато е с мъж с по-добре поддържан педикюр от нейния.

Тази събота, 16 октомври, от 11.00 часа в студиото на „Запазено за жени” пред  Диана АлексиеваТеди Кацарова ще  сподели, че се е запознала с баща си, когато била на две години.

„Нашите толкова много пътуваха, че аз почти не познавах баща си” –  допълва още Теди. Родителите й обаче винаги много са я подкрепяли , дори когато е решила да се раздели със съпруга си. „Беше ми адски трудно във Финландия. Като си помисля сега, изобщо не зная как съм издържала”- разказва още тя.

Освен Теди Кацарова, в студиото една жена ще разкаже за това какво е да си майка на болно дете и как тя и други родители в нейното положение са направили и поддържат със собствени средства Център за деца с проблеми в развитието.

В неделя, 17 октомври,  от 11.00 ч. в предаването „Запазено за мъже“ Елена Кръстева ще разкрие защо Дита фон Тийз е кралица на бурлеската и как кралете на суинга  – The Smugglers Collective привличат на партита си винтидж мацки с разкроени рокли, ярки червила и ръкавици.

Към епохата на суинг културата от 40-те години, водещата ще покани да се присъедини  Златка Димитрова. Познатата на зрителите дама с псевдонима „Черната Златка” ще сподели как се чувства с мъж с по-добре поддържан педикюр от нейния и харесват ли жените суетни мъже.

На финала ще видите как двама дизайнери дръзко преобърнаха мъжкия гардероб в последната година.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя от 11.00 часа в ефира на PRO.BG и наживо онлайн  на www.probg.bg .

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2010 г.