Започват шеметно много премиери по БГТВ в събота и неделя!

Програма на BGTV за почивните дни (24.04-25.04) –   премиери на документални и серийни поредици

“АЛФРЕД КВАК“ – сериен анимационен филм
Излъчване: събота, неделя  от 08:00ч.

Алфред Квак е чевръста и музикална патица, която няма да си затвори очите за това, което се случва в животинския свят около него. Той и приятелите му винаги се стремят към по-добър свят. Алфред се клатушка през живота, следвайки съвестта си и чувството си за справедливост, които го направиха световно известен през последните години. Той е Дон Кихот на патешкия свят!

“ШЕКСПИРОВИ ПРИКАЗКИ “ – сериен анимационен филм
Излъчване: събота, неделя  от 10:00ч.

Тази поредица получи международно признание за адаптирането на Шекспир към една съвсем различна аудитория. Трагедия или комедия, 12-те анимационни шедьовъра са отличени с две награди Еми. Поредицата включва безсмъртните класики Ромео и Жулиета, Бурята, Сън в лятна нощ, Отело, Крал Ричард Трети, Укротяване на опърничавата, Макбет, Хамлет, Зимна приказка и Юлий Цезар.

„НАШАТА ЕЖЕДНЕВНА ХРАНА“- документална поредица
Излъчване: събота, неделя  от 09:00ч

Тази необикновена документална поредица показва изкушаващи и информативни кадри, понякога съчетани с хумор, за да изследва историческите, обществени и културни аспекти на храната. Всеки един от епизодите фокусира вниманието ни върху хляба в различни страни.

„ПИРАТИ“- документална поредица
Излъчване: събота, неделя  от 10:00ч

Пиратите очароват, те са зли и жестоки, но и авантюристични герои. От Ерик Кървавата брадва до Червената брада, от Черната брада до Кървавия Морган, те са си проправяли с битки и плячкосване път през световните морета. Насочен към семейна публика, този сериал разказва историята на пиратството от римски времена до днес, когато се налага военни кораби да патрулират в Южнокитайско море, за да предпазват корабите от постоянните набези на пирати.

„ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ“- ТВ сериал
Излъчване: събота, неделя  от 10:30ч

Billable Hours е ситком, обрисуващ работното ежедневие на 3-мата адвокати Сам, Робин и Кларк.  Когато Робин получава по-ниска от очакваната перфектна оценка от Кларк, за отмъщение тя изсипва буря от офис шеги върху него. Кларк от своя страна се опитва да застреля някого, заради откраднатия си обяд, дори стига до буйство след ужилване от оса. Сам пък си мисли, че той е нишката, свързваща Кларк и Робин, но греши. Кларк е обграден с толкова много привилегии, че не гледа трезво на нещата, докато Робин изразходва цялата си енергия, за да скрие миналото си и да бъде

„ХЛАПЕТАТА НА АМЕРИКА“- игрален филм
Излъчване: събота  от 13:00ч

Директорката на прогимназия има мисия: да ръководи училището така, че да има дисциплина, да няма толерантност към свободата на словото на учениците. Тя смята, че държи всички в подчинение, но се надига революция. Когато учениците започват прекалено да протестират, директорката  отвръща жестоко на удара…

„НОА И САСКИЯ“- ТВ сериал
Излъчване: събота, неделя  от 17:30ч

Двама тийнейджъри, Ноа и Саскиа, се срещат във виртуалното пространство и, въпреки, че живеят в противоположните краища на света, това променя живота им завинаги. Ноа живее в Англия, Саскиа – в Австралия, но те проектират идеалното си и не особено вярно АЗ в интернет чрез аватарите Макс и Инди без да подозират, че това ще ги сближи и в истинския живот. Съвременна забавна история на общочовешки теми, Ноа и Саскиа е за малката лъжа, която ни води до голяма истина, че този, за когото се представяш обикновено е онзи, когото искаш да бъдеш.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 април 2010 г.