Започват двубоите в „Гласът на България“ – снимки и инфо!

От 8 август апочват вокалните двубои в „Гласът на България” по bTV

На 8 август (понеделник) в 21:00 ч. участниците в музикалното шоу „Гласът на България” ще се изправят срещу съотборниците си в безпощадни вокални двубои по пътя към концертите на живо.

Предстои сериозно изпитание не само за талантливите изпълнители, но и за треньорите, които ще трябва да вземат тежкото решение с кои членове на отборите си да се разделят. В ролята на музикални консултанти в „битките” ще се включат Йордан Караджов, Галя Курдова, Митко Щерев и др., за да помагат на менторите в подготовката и селекцията на участниците.

В понеделник зрителите на bTV ще станат свидетели на репетициите и представянето на първите пет дуета в „Гласът на България”. Сцената на шоуто ще се бъде заменена от боксов ринг, който ще се превърне в арена на конкуренция между истински музикални „бойци”.

Как Миро, Ивана, Мариана Попова и Кирил Маричков ще подготвят и мотивират своите избраници за съревнованието и кое ще се окаже по-трудно – да постигнат идеален синхрон в изпълнението или да демонстрират сценично поведение на истински звезди, ще стане ясно в първото издание на вокалните двубои в „Гласът на България” по bTV.

Ивана и Галя:

Кирил Маричков и Митко Щерев:

Мариана Попова:

Миро с участници:

Репетиция с пиано:

С Вики на сцената:

Видео запис от предаването ще откриете тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 август 2011 г.