Започва ерата на Seagullboy: с нов хит, клип, и нова група! с онлайн видео и снимки

Започва ерата на Seagullboy: с нов хит, клип, и нова група!


„Истински ли сме?” пита Seagullboy в новото си парче

Основателят на легендарната банда „Тъмно” създава  нова фънк формация

Заредено с галещо ухото меко хаус звучене е новото парче на Васко Русев-Чайката. Името му е Am I Real и е изцяло композирано и изпято от Seagullboy. Текстът е провокативен и разказва за обезличаването на отделния човек и заобикалящите ни тривиални хора и характери в ежедневието. Am I Real ще е в ротация в ефира на родните радиостанции от началото на април.

До месец Seagullboy ще зарадва феновете си и с нов видеоклип към едно от своите парчета с електро звучене и китарен привкус. Във видеото, почитателите на Чайката едва ли биха могли да очакват неговата поява, но за сметка на това клипът обещава да е повече от забавен и интригуващ.

Междувременно Seagullboy е в процес на създаване на нова група. Саундът ще е нещо средно между дръм енд бейс и акустичен фънк, придружен с оригинални изпълнения на духови инструменти. Бандата, чието име и състав все още се пазят в тайна, вече има 8 парчета.

Васко Русев-Чайката e основател на легендарната българска алтърнатив група „Тъмно” от началото на 90-те години. Писал е музика за над 100 рекламни клипа, кино, телевизия, композирал е хитове и ремикси за КариZма, Лора Караджова, София, Яница, създател е на ъндърграунд формациите Бичето, VFG и Panaka. С електронна музика се занимава повече от 17 години. В творческата му автобиография фигурират и изявите му зад пулта в „Червило”, „Аквариус”, „Алиби”, „Гарбидж”.

Докато очакваме новите неща, припомни си Seagullboy feat. Desy – True Love

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2010 г.