Запомни Ралица Ковачева – Бежан и я очаквай в „Стъклен дом“! (снимки)

Ралица Ковачева – Бежан с роля в „Стъклен дом” и лайв в Irish Harp

Атрактивната певица и актриса Ралица Ковачева – Бежан излезе от майчинство и се хвърли с удвоени сили в артистични проекти.

Красавицата, която преди година стана майка на прекрасна дъщеричка, засне изключително интересна роля за българския сериал „Стъклен дом”, която за момента се пази в тайна.

Артистичният опит на Ралица е внушителен – тя има над 30 роли в театъра, а лицето й е позната от множество реклами, кино и телевизионни продукции. Кадифеният и тембър звучи в любими сериали като: „Женени с деца”, „Флинстоун”, „Две момчета и едно момиче”,„Живот след развод”, „Моите мили съседи” и др. Нейният глас е избран и звучи в редица анимационни филми – „Атлантида изгубената империя” – Принцеса Кида, „Лило и Стич” – Нани, „Синбад мореплавателя” – Принцеса Марина, „Чикън Литъл” – Фокси и др.

Тази събота всички почитатели на оригиналната и качествена музика могат да я чуят в „Irish Harp” от 21 ч. За първи път трима прогресивни музиканти – Ралица Ковачева – Бежан, Калин Жечев и Добри Палиев се събират за съвместен проект. Те ще направят сетове от джаз, евъргрийн, поп и рок парчета, които през годините са радвали публиката.

Калин Жечев е завършил поп и джаз пиано в Музикалната Академия, след което е приет и ангажиран в Джаз Формация София с ръководител Райчо Иванов. През 2010 година наред с новия готик метъл ориентиран албум на Ани Лозанова – Miracle, взима участие и в албума на нейния продуцент – Иан Пери – Consortium 5. Талантливият музикант работи по джаз и поп проекти с Ралица Ковачева-Бежан от 2005г.

Добри Палиев пък се занимава с ударни инструменти от 6-годишната си възраст. Спечелил е много награди, свирил е на много концерти и участия по целият свят като Германия, Франция, Холандия, Канада и др.  Занимава се с разнообразни стилове музика като R&B, Drum and Bass, House, Фюжън, Класика, Поп и др . Участва в много проекти и различни записи на филми, сериали, представления и др.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2010 г.