Заплашват Красимир Аврамов: Внимавай какво пишеш!!!

Заплашват певеца така, сякаш ще изнася факти за подземния свят

Краси Аврамов получи заплашително обаждане на мобилния си телефон в сряда сутринта.  Човекът-глас,  както стана известно пише автобиографична книга,  в която ще разкаже всички подробности около разразилия се  скандал с неговото участие на  Евровизия.

Както самият той сподели пред медиите, в нея ще бъдат отразени всички задкулисни игри, случили се в България по времето на конкурса.

Оказва се обаче, че  има хора, които са силно притеснени от появата на въпросната книга.

Днес рано сутринта, певецът е получил обаждане от непознат мъжки глас, който заплашително го е предупредил да внимава какво пише, кои хора и имена споменава в книгата си.

Позвъняването е дошло от скрит номер и определено  не е звучало приятно,  разказа Краси.

Подобни заплахи певецът е получавал и по времето на конкурса. Въпреки това той не смята да се откаже от намерението си да издаде книгата. Тя е почти готова  и в момента се нанасят последни редакторски корекции.

Освен безпрецедентния скандал  около Евровизия, книгата  ще съдържа и много  информация, свързана с живота му в Лос Анджелис , сблъсъка му с поп-индустрията там,  лични моменти, истории за любов, предателства и загубени приятелства.

“Книгата ще бъде по-скоро роман, базиран на автобиографични моменти, основните персонажи ще се разпознаят лесно, но все пак имената ще бъдат сменени, да не се притесняват чак толкова,  че да ми звънят рано сутринта”  –  споделя певецът.

На кого е попречил Аврамов и дали книгата наистина ще осветли един от най-големите скандали в музикалния шоубизнес на България предстои да се разбере много скоро.

Коментари (6)

Публикувано в на 27 октомври 2010 г.