Заплашват „хрътката“ Войкова, завръща се и „Код: Криминално“

„Хрътките” се завръщат по bTV Action на 10 и 11 септември от 20.00 часа

Как се върна надеждата на майка, насилствено разделена от децата си вече 6 години – в стартовите издания на провокативното разследващо предаване

През новия сезон „Хрътките” по bTV Action с водещ Валентина Войкова ще предложат на зрителите нови разследвания и провокации, като не само ще разказват за негативните страни от живота, но и ще ги показват в реално време. Репортерите на предаването усилено ще работят под прикритие, за да бъдат максимално близо до истината.

От 10 септември, всяка събота и неделя от 20.00 часа по bTV Action, зрителите могат да очакват и много лични, разтърсващи истории на хора, за които „Хрътките” е последната надежда за справедливост.

Още на старта на сезона екипът на предаването ще покаже българския вариант на „Не без дъщеря ми”. Историята е свързана с най-горещата политическа точка в момента – Северна Африка. Зрителите ще разберат не само коя е държавата, в която децата от смесените бракове „потъват” и не се завръщат, но и как беше върната надеждата на една българска майка, че ще може да види децата си, с които е разделена от шест години.

Сигналите на зрителите продължават да бъдат основна част от работата на „Хрътките”, а още в началото ще стане ясно защо водещата Валeнтина  Войкова стана обект на заплахи.

Екипът ще продължи да следи развитието на историите, излезли наяве в „Хрътките”. Продължава и една от най-успешните рубрики на предаването – „Социален експеримент”, която ще бъде обновена и с много повече коментари на случващото се още по време на експеримента.

„Код: Криминално” с нови разследвания и рубрики от 7 септември по bTV Action

Уникалното криминално-съдебно предаване «Код: Криминално» се завръща по bTV Action с нови теми, разследвания и репортажи от 7 септември, 20.00 часа.

Автор на темата на първото издание от новия сезон е водещата Мая Костадинова, която ще представи на зрителите на bTV Action уникален шпионски „студен случай”. Кои са петимата големи български шпиони и какви са историите на Двойника и агент Муха? Защо най-добрият софийски лекар през 60-те години на миналия век шпионира пациентите си?

„Код: Криминално” ще покаже първата микро точка, открита у нас – в списание за пчеларство, както и какво са представлявали тайнописите, с които са предавани сведения на чуждите разузнавания

Със старта на новия сезон на предаването на 7 септември от 20.00 часа зрителите ще се върнат 50 години назад, за да видят разликите между шпионажа днес и този от средата на миналия век.

Две нови рубрики могат да очакват зрителите на bTV Action в новия сезон на „Код: Криминално”. Те ще разглеждат теми и случаи, ориентирани към живота на обикновените хора.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 септември 2011 г.