„Заложници на любовта“ – напрегнат трилър, в събота по bTV с онлайн видео и снимки

„Заложници на любовта“ – напрегнат трилър, в събота по bTV

Събота, 15 август, 00:30 часа
Заложници на любовта (Abducted: Fugitive for Love)
Трилър, САЩ, 2007 г.
Режисьор: Ричард Рой
В ролите: Сара Уинтър, Ерик Брекър, Андрю Уолкър, Карл Мароте, Кари Колак, Дони Фалсети и други.

Мелани Стоун е женена в продължение на осем години за Том – пазачът на затвора, станал „Пазач на 2006 година” и кандидат в местните кметски избори. Тези осем години са най-трудните години в живота на Мелани. Но скоро драматична последователност от събития ще промени съдбата й завинаги.

Мелани (Сара Уинтър) е посветила живота си да помага на студения си и пресметлив съпруг Том (Ерик Брекър). Тя е оставила кариерата си на заден план, за да преподава в затвора, където Том работи.

Мелани позволява на престъпници да посещават дома й, за да полагат общественополезен труд. Но когато Джак Карлсън (Андрю Уолкър) – осъден убиец, я отвлича, всичко в живота й се променя. След като не успява да реализира няколкото си опита за бягство, Мелани е принудена да остане при този мъж, който я привлича неудържимо.

Джак е чувствен и опасен мъж, който я държи за заложница. В същото време Том се възползва от отвличането, за да повиши популярността си по време на предизборната кампания.

Мелани разбира, че Том е подкупил Джак да я отвлече и убие в замяна на свободата си. Опустошена от предателството на мъжа си, тя открива, че Джак е осъден за престъпление, което не е извършил.

Двамата заедно продължават пътуването, което Джак първоначално е планирал. Този път страстта помежду им е на дневен ред. Джак иска да изчисти името си и да бъде освободен законно, а Мелани трябва да се изправи срещу страховете си…

Коментари (5)

Публикувано в на 2 август 2009 г.