Залезът гали голите крака на Гала

Водещата на „На кафе“ – Гала, пусна уникални кадри от своята лятна почивка. Блондинката, която изглежда повече от зашеметяващо за възрастта си, показва освен райска гледка и дълги и стройни бедра.

Красавицата от Нова телевизия вече се радва на отдих в уникален курорт. Тя реши да се похвали на фенове, приятели и роднини с рая, от който е част.

Гала показва стегнати и слаби бедра на фона на жадуван залез. Тя е обградена от зеленина, море и много красота.

По-късно ТВ звездата разкри къде се намира. Гала посети връх Тейде – най-високата точка в Испания и най-високия вулкан на Европейския континент. Дори и прословутият вулкан Етна на италианския остров Сицилия не може да се мери с него. Намира се на канарския остров Тенерифе.

Нова тв категорично отрече: Гала е в лятна ваканция, връща се наесен

И Гала ще е по телевизията наесен, и д-р Папазова ще продължи да дава съвети за здравословен живот в “На кафе”.

Слух във фейсбук свали предаването на Гала от ефира на Нова тв.

Последното издание на “На кафе” за сезона беше на 28 юли, а от 31 юли водещата му Гала е в отпуск до началото на септември, заявиха официално от Нова тв. Кога точно ще се върне в ефира, не съобщиха заради конкуренцията. В момента и двете търговски телевизии – Нова тв и Би Ти Ви, подреждат есенната си програма.

“Всяко лято има слухове поне за едно от предаванията ни. Миналото лято “спряха” “Часът на Милен Цветков”, а той просто беше във ваканция”, казаха от пиар отдела на Нова тв.

“Няма нищо вярно в тези слухове. Преди дни дори написаха, че ни спират след някакви глоби на СЕМ. Предаването продължава наесен, връщаме се на екрана през септември. Целият екип в момента е в почивка”, каза Гала пред “24 часа”. Тя е подписала нов договор с телевизията в края на сезона.

По инфо на агенция БЛИЦ и вестник 24 часа

Коментари (0)

Публикувано в на 15 август 2017 г.