„Законът на Мърфи“ – любимият сериал на Би Би Си тръгва по БГТВ

Стартира серийният трилър “ЗАКОНЪТ НА МЪРФИ“  /MURPHY’S LAW/

По  BGTV  от  21.05 всеки делничен ден от 20:00ч

Върховното ченге Том Мърфи (британският топ актьор Джеймс Несбит) умее да балансира върху тънката линия между разследването и заблудата.

Дрю Джонстън, ирландски терорист и кръвожаден гангстер, живее в укрепено имение заедно с брат си Били. Дрю твърди, че в затвора е приел исляма и е различен човек, но плановете му да се ожени за дъщерята на местния бос на мафията говорят съвсем друго. Когато започва вълна от насилие, опасенията се потвърждават.

Междувременно Мърфи се бори с влошаващото се психическо състояние на майка му и физическото на баща си. У него се появяват въпроси за собствената му самоличност – как го възприемат околните и как сам вижда себе си – това е по-важно от всякога, защото се опитва да проникне в строго-охранявания и затворен свят на братя Джонстън.

Когато серия от оперативни грешки води до разкриване на самоличността му, пред Мърфи има два пътя. Да избяга или да убеди Били да работят заедно, за да спрат дяволския съюз и плановете на брат му.

Завладяващ и находчив, всеки епизод от Законът на Мърфи е стопроцентов трилър, лидер по гледаемост на BBC UK, завладял зрителите в множество европейски страни и отвъд океана!

Национална телевизия България TV може да гледате в интернет на адрес : www.bgtv-tv.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2010 г.