„Законът на Кентърбъри“ – супер адвокатка в нов сериал по „Нова“

Джулиана Маргулис е амбициозна адвокатка в най-новия сериал по Нова ТВ

Професионални и лични битки, мъчителни спомени и изключителна воля за победа и справедливост ще гледаме в най-новата съдебна драма по Нова ТВ„Законът на Кентърбъри”.

От 30-ти август, всеки делничен ден в полунощ, Джулиана Маргулис ще влиза в ролята на Елизабет Кентърбъри – амбициозна и преуспяваща адвокатка, която прилага закона, за да защитава несправедливо обвинени хора.

Макар и постоянно преследвана от мисълта за изчезналия си син, страстта на Елизабет към справедливостта е несравнима, когато поставя кариерата си на карта, за да поема рисковани и необичайни дела, в които истински вярва.

Границата между работата и семейството пада в жертва на натрапчивия й стремеж към истината, което често предизвиква разрив между нея и съпруга й, преподавател по право, който се опитва да загърби миналото.

В ролята на мъжа до нея ще видим Ейдън Куин, когото зрителите на Нова ТВ вече познават като свещеника Даниъл Уебстър от „Книга на Даниъл”. В работата си Елизабет е подкрепяна и от екип свободомислещи адвокати, решени също като нея да се докажат и да се борят за принципите си.

canterburys law FOX promo

Canterbury’s Law Main Title

Коментари (0)

Публикувано в на 25 август 2011 г.