Заключват Емануела в „Къртицата“ за три месеца!

Поп-фолк звездата Емануела влиза в Къртицата

Феновете на очарователната певица ще я видят в ролята на Клеопатра

Десет дни преди старта на най-мащабното риалити шоу – КЪРТИЦАТА по TV7, стана известно името на още една звезда, която прие предизвикателството на формата.

Поп-фолк звездата Емануела каза “ДА” на КЪРТИЦАТА и вече е в трескава подготовка за участието си.

“В чудесна физическа форма съм и смятам, че няма да имам проблем да печеля всяко изпитание в КЪРТИЦАТА”, коментира певицата и допълни: “Нямам търпение да живея в Базата – това е точно приключението, от което имам нужда.”

Въпреки многобройните си концерти и участия, поп-фолк звездата Емануела избра КЪРТИЦАТА и предизвикателтвото да живее в изолация 12 седмици. Подготовката на Емануела започна още тази седмица със снимките на промо кампанията на формата, за които тя преживя нестандартно превъплащение. Образът на Клеопатра пасна идеално на синеоката певица, която цитира известната реплика на последния фараон на древен Египет – “Ако искаш мир, готви се за война”.

 

За КЪРТИЦАТА:

В продължение на 12 седмици най-големите звезди на България ще живеят заедно с редови граждани на Републиката, като участници в най-мащабното приключенско риалити в България. Всички те ще се изправят срещу редица физически и психически изпитания, за да спечелят пари за групата. Но разбира се, има и уловка: един от участниците в групата е предател, който саботира останалите и така трупа свой собствен бюджет: той е КЪРТИЦАТА!

За първи път зрителите също ще бъдат важна част от риалити шоуто – всяка седмица те ще номинират този, когото подозират, че е КЪРТИЦАТА. Групата също ще дава своята номинация за най-подозиран участник. Така двамата заподозрени се изправят на тест, свързан със самоличността на КЪРТИЦАТА.  След всички седмични игри, изпитания и тестове, накрая един от групата ще спечели натрупания джакпот и самоличността на КЪРТИЦАТА ще бъде разкрита.

На финала един от зрителите също може да спечели джакпота, натрупан от КЪРТИЦАТА.

В КЪРТИЦАТА нищо не е такова, каквото изглежда!

Кой ще спечели четвърт милион лева? Гледай КЪРТИЦАТА от 26 март по TV7!

Коментари (0)

Публикувано в на 18 март 2013 г.