Захари Бахаров и Национална лотария раздават пари и коли – видео

 „Национална лотария“ раздаде над 50 ооо лева в първото си издание

Девет късметлии участваха в първото предаване на „Национална лотария“ и опитаха късмета си в трите кръга на играта. Гост водещата Галена асистира на Захари Бахаров в първата игра с публиката. Един от придружителите на участниците получи възможността да играе и спечели 500 лева и билети за футболния мач България – Дания, който ще се играе в София на 12-ти Октомври. Късметлията реши да сподели емоцията с красивата брюнетка и покани Галена на мача.

В последвалата игра Мариана Златинова от Вълчи дол си тръгна с чисто нов автомобил. “Познавам играта от САЩ, където съм живяла за кратко. Дойдох да играя с мисълта, че ще си тръгна най-много с 5 000 лева, но съпругът ми стискаше палци за кола и позна“, сподели след играта развълнуваната участничка.

Във втората игра „Сейфове“ тридесет и девет годишната Илияна Гетова от София си тръгна с 18 000 лева. Тя получи шанса да удвои спечелената от сейфовете сума и с помоща на „Материалните“ момичета на „Национална лотария“ взе голямата печалба. В същата игра пък Благой Филчев от Варна си тръгна с 5500 лева.

Дори по-голяма сума от тази спечели Андрей Асенов в последната игра на гейм шоуто. Късметлията удари 25 000 лева от „Мегаджакпота“ на играта. Развълнуваният софиянец не се поколеба да обещае спечелените пари на дъщеря си, която мечтае да учи висше образование в САЩ. „Дойдох за 100 000 лева, но и 25 000 не са никак малко. Редовно си пробвам късмета в най-различни игри, но никога не съм взимал такава печалба“, сподели късметлията. „Не вярвах, че може да има такава игра, която да раздава толкова много награди, но вече мога да кажа на всички да играят и те“, допълва Андрей.

„Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова телевизия. Всеки участник ще си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва само да закупят лотариен билет на „Национална лотария“ и да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100.

Билети за „Национална Лотария“ се продават в мрежата на Germanos, Globul, Fastpay и Еврофутбол.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2012 г.