Задават се Наградите на БГ Радио – елате по джапанки!

Водопади и десет тона вода на сцената за Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2010!

Само две седмици остават до церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2010. Билетите за водното шоу вече се продават в Билетния център на НДК, а екипът на радиото, което пуска само българска музика и изпълнителите вече трескаво се подготвят за датата 25 април.

След като миналата година БГ РАДИО стартира първата от серията си еко церемонии и буквално “озелени” сцената в зала 1 на НДК, тази година публиката може да се готви за водни зрелища и да не забравя дъждобраните и джапанките си. Малка част от изненадващите виждания на екипа са истински водопади, езеро, фонтани и цели десет тона вода, която ще се излее на сцената в зала 1 на НДК. След шоуто водата ще се използва по предназначение за напояване на тревни площи, сред които – и тези в парка в столичния квартал Гео Милев, където миналата есен бг звезди и екипът на БГ РАДИО засадиха 100 широколистни дръвчета и така офсетнаха миналогодишната церемония.

На 25 април 2010 на сцената на НДК ще излязат най-заслужилите български изпълнители и музиканти на 2010, тези, които слушателите на БГ РАДИО са избрали чрез гласуване на www.bgradio.net. Водещи на водното музикално шоу ще бъдат Виктория Терзийска – Вики, вокалистката на група Мастило и Любо, който вече има опит от сцената в НДК като водещ на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО миналата година.

От края на тази седмица БГ РАДИО ще отделя по един ден на номинираните във всяка от деветте категории. Гласуването за отличниците продължава до 24 април, а БГ РАДИО дава възможност на слушателите си да спечелят покани за водната церемония в ефир.

Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2010 ще се проведат в зала 1 на НДК и ще се излъчат по bTV и CITY TV. Билети за церемонията се продават в Билетния център на НДК.

БГ РАДИО мисли за Земята! Ако всички правим нещо малко, ефектът ще е голям!

Слушай БГ Радио: radio-tv.slusham.com/links.php?id=1303

Коментари (0)

Публикувано в на 12 април 2010 г.