Задържат престъпници след предаване по Zone Reality + премиери

НОВИ ЕПИЗОДИ: Нерешени загадки (Unsolved Mysteries)
От 1 септември, всеки делничен ден, 22:55

Шесткратно номинираната за награда „Еми” поредица е една от най-продължително излъчваните телевизионни програми. Комбинирайки драматични възстановки и задълбочена журналистическа работа, поредицата е помогнала за задържането на безброй престъпници и за решаването на много загадки в продължение на години. Всъщност почти 50% от случаите, които са представени, сега са разплетени и над 100 семейства са намерили изчезналите си роднини.

Денис Фарина продължава своето търсене на истината за някои от най-интригуващите случаи на нерешени загадки. Започвайки с наблюдение на НЛО, екипът разследва достоверността на подадения сигнал за мигащи светлини в гората Рендълшам – първото от няколко наблюдения на извънземни от военни офицери в един от най-правдоподобните случаи с НЛО в историята.

Разгледайте доказателствата и вижте дали можете да разгадаете новите случаи в „Нерешени загадки“.

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Градска болница (City Hospital)
От 5 септември, всеки делничен ден, 10:45 и 16:15

„Градска болница е всекидневна риалити поредица, която се излъчва на живо и директно от отделенията, клиниките и операционните зали в една от най-натоварените болници в Европа, „Guy’s and St Thomas’“, в сърцето на Лондон.

Предаването предлага поглед зад кулисите на живота в болницата, споделя успехите и неуспехите на пациентите и екипа. Освен това информира за разнообразни медицински проблеми и състояния, с които се срещат семействата навсякъде, показвайки притесненията и неизвестността от обикновените процедури  до животоспасяващите операции. В поредицата зрителите ще видят най-различни аспекти от работата в болничното заведение – от кървене от носа до неврохирургия и от реалните драматични случаи на раждане на бебета на живо до всякакви спешни случаи в спешното отделение.

В първи епизод водещите Ансли Хариът, Надя Савала и Анди Питърс разговарят с екипа на болницата и пациентите от три различни отделения за техните заболявания, лечение и самите тях.

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Разследване на катастрофи (Accident Investigators)
От 10 септември, всяка събота и неделя, 9:30, 14:30 и 22:00

„Разследване на катастрофи“ разкрива престъпления и спасява животи. Проследете три различни случая във всеки епизод, в които всеки инцидент е изследван подробно и внимателно. Ръсти Хейт, директор на Института по безопасност при сблъсъци и главен експерт по „разчитане“ на местопроизшествия, запознава зрителите с всеки случай и буквално пресъздава катастрофата.

В първи епизод зрителите ще видят Хонда Сивик в канавката в една ясна и прохладна февруарска утрин близо до най-натовареното шосе в Северна Америка. Когато полицаите от управлението в Онтарио пристигат, няма и следа от шофьора на автомобила. Изглежда това е катастрофа с едно моторно превозно средство. Но защо липсва шофьорът?

По-късно започва едно емоционално разследване, когато полицията открива ранена и кървяща жертва от катастрофа с избягал извършител. Жертвата е прекарала живота си в опити да се справи с медицински проблеми.

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Военноморска служба за криминални разследвания (Real NCIS)
От 12 септември, всеки делничен ден, 22:05 и 2:40

Американският отдел на Военноморския флот е основата на една от най-добрите агенции за разследвания в света – Военноморската служба за криминални разследвания. Всеки 60-минутен епизод на поредицата ще бъде разказан от гледната точка на специалните агенти, чиято мисия е да разрешават най-тежките и интригуващи случаи от архивите на Военноморската служба за криминални разследвания по целия свят. Сериите включват широк обхват от разследващи техники като съдебна медицина, изкусни стратегии, мисии под прикритие и изготвяне на психологически профили. Зрителската аудитория ще сподели успехите, спадовете и неочакваните обрати във вълнуващите реални разследвания. Предаването представя и изключителните предизвикателства на студените досиета и всеотдайността на агентите, които са решени да не оставят нито един неразрешен случай след себе си.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 август 2011 г.