Забременях на 16 и мама ме изхвърли с онлайн видео и снимки

Забременях на 16 и мама ме изхвърли

Майка изхвърля на улицата бременната си 16-годишна дъщеря в „Съдби на кръстопът“

Документалното риалити „Съдби на кръстопът“ събира все повече фенове. Историите по действителни случаи предизвикват ожесточени дискусии в общественото пространство, по медиите и в социалните мрежи. Предаването с продуцент Краси Ванков тази седмица ще ни разкаже още една много драматична история за съдбата на тийнейджърка от София, забременяла на 16 години.

Неочакваното събитие преобръща живота на цялото семейство и води до драматични последици. Майката на бременната Ралица е на 39 години и отглежда двете си деца сама. Вестта, че дъщеря й е бременна на 16, идва за Димитрина като гръм от ясно небе. Тя самата тъкмо си е намерила приятел и го е поканила да живеят заедно с децата. Смятала е най-сетне да отдели малко време и за своя собствен личен живот. Затова майката не е в състояние да разбере дъщеря си и дори се опитва да я убеди да махне бебето, докато още има тази възможност. Ралица обаче остава непреклонна – тя иска да задържи детето и си представя светло бъдеще за него.

Димитрина поставя ултиматум на дъщеря си – или прави аборт, или изчезва от къщи! Малката е в абсолютен шок, потресена е, че нейната майка е готова да я изхвърли на улицата. Отчаяна и предадена от семейството и от бащата на бебето, Ралица се опитва да подреди живота си наново. Битката е твърде тежка за едно толкова малко момиче и иска непосилни жертви… Какво ще се случи с бременната Ралица, ще разберем в „Съдби на кръстопът“ на 15ти ноември от 21.00ч. по Нова телевизия!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Видео анонс:

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2013 г.