„Забранена любов“ – Любо направи хит към едноименния сериал с онлайн видео и снимки

„Забранена любов“ – Любо направи хит към едноименния сериал

По-малко от месец след официалното представяне на видеото към “На края на света”, Любо отново завладява радио и ТВ ефира с нов обещаващ хит

Певецът Любо записа песента към сериала „Забранена любов” на Нова телевизия. Текстът е на самия изпълнител, а музиката е на Краси Тодоров (D2).

Част от парчето вече може да се чуе онлайн и интересът на публиката към него е огромен и заявява нов хит на българската музикална сцена.

Песента “Забранена любов” е реализирана само две седмици след официалното представяне на клипа към друго хитово парче на Любо – “На края на света”, заснет в Ню Йорк, който вече се върти в телевизионния ефир.

Създадохме парчето буквално за няколко дни, но въпреки това то е един от най-хубвите ни проекти с Краси”, споделя Любо.

Когато се обадиха от Нова телевизия, че искат да реализирам музиката към новия сериал, аз се зарадвах страхотно и може би точно тази първична емоция направи песента толкова добра. Наистина с Краси Тодоров сме много емоционален тандем и това се отразява и на нещата, които създаваме заедно.

Песента “Забранена любов” отразява настроението на новия БГ сериал, чиято реалистична, изцяло българска модерна история с герои, вдъхновени от истинския живот у нас, напомня на любимите филми от златния период на българското кино, само че с визия по нищо не отстъпваща на съвременните си западните аналози.

В момента тече и подготовката за снимките и на видеоклип към парчето.

Коментари (14)

Публикувано в на 20 октомври 2008 г.