Забавен и завладяващ: новият сериал „Преуспелите г-н и г-жа Пелс“

Преуспелите г-н и г-жа Пелс
ТВ сериал, 160 еп., Аржентина, 2008 г.
От 14-и октомври, всеки делничен ден от 19:20 часа (повторение от 14:00 часа)
В главните роли: Майк Амигорена – Мартин Пелс/Гонсало Ечагуе, Карла Петерсон – Сол Казенаве, Андреа Бонели – Аманда, Уго Арана – Франко Андрада, Диего Рамос – Томас Андрада
Р ежисор : Едуардо Рипари

Двамата водещи на най-популярна телевизия, Мартин Пелс и Сол Казенаве, са образец на идеалната двойка: млади, красиви и преуспели, вдъхващи доверие, обичани от публика, рекламодатели и журналисти.

Те са по кориците на списанията, усмихват се от улични постери и мнението им по всякакви въпроси се чува по радиото. Мартин и Сол се усмихват пред камерите, но когато останат сами, веднага изплуват истинските им чувства един към друг: съперничество и озлобление. Защото двамата са идеалната двойка само пред хората, създадена от собственика на телевизията „Франко”.

Всъщност, Мартин от години е двойка с Томас, сина на Франко. Сол пък е половинка на Диего Планес, от новинарския екип, мечтаещ да заеме мястото на Мартин както в личния, така и в професионалния живот.

По време на поредния скандал между Мартин и Франко, последният блъска без да иска Мартин, който си удря главата в ръба на бюрото. Всички мислят, че Мартин е мъртъв, всъщност обаче той е в кома.

Съдбата изпраща на отчаяния Франко спасителен пояс в лицето на Гонсало Ечагуе, бохем и бивш актьор, който поразително прилича на Мартин. Притиснат от финансови затруднения, Гонсало е принуден да подпише договор, с който се ангажира да играе ролята на преуспелия г-н Пелс пред целия свят, дори пред съпругата му Сол.

Гонсало разбира, че животът на Мартин Пелс е пълен фарс, но трябва да продължи, защото е обвързан. Гонсало ще се привърже истински към Сол, която го мрази, защото го мисли за Мартин.

Ще успее ли да спечели Сол и да й докаже, че е честен и достоен за доверие човек? Ще се събуди ли истинският Пелс от дълбоката кома?

Коментари (1)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.