За първи път у нас: избират „Мис Силикон“ в клуб „Ескейп“! с онлайн видео и снимки

За първи път у нас: избират „Мис Силикон“ в клуб „Ескейп“!

За първи път в България: „Мис Силикон”!

Мисис Българя 2007 Мариана Маринова ще събере над 3500 кубика силикон в клуб Escape, всичко това ще се случи по време на първото издание на уникалния конкурс за красота МИС СИЛИКОН.

15 момичета от всички краiща на страната ще се състезават за приза Най-красив, Най-голям и Най-естествен СИЛИКОНОВ бюст.

Любителите на пищните форми ще могат да подкрепят тунингованите красавици на 21 октомври от 21 часа в клуб Escape.

Идеята за ексцентричната надпревара на Мисис България Мариана Маринова дошла след посещението й във Венецуела, където поставянето на силиконови импланти е издигнато в култ.

На предварителния кастинг за конкурса се явили стотици родни красавици, но само 15 от тях били допуснати до финала. Една от участничките впечатлила комисията с рекордните 500 кубика силикон.

Светските клюкари пък разправят, че в надпреварата ще се включи и Катя от риалитито ”Бягство към победата”, която има и най- голям шанс да грабне титлата.

Конкурсът ще премине в три тура, като най–интересен за всички си остава онзи, в който момичетата ще покажат всичко, което имат, облечени в невероятно бельо на известен италиански дизайнер.

В журито на конкурса за най- красив силиконов бюст са поканени известни столични плейбои, сред които бизнесменът Христо Сираков, синът на пластичния хирург доц. Бояджиев и бивше гадже на Теди Велинова – Румен Бояджиев, главният редактор на FHM Георги Неделчев, Киро Скалата и изкусителката Златка.

Организаторите планират и продължение на смелото начинание, което ще има благотворителна мисия.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.