За Ивайло Донков и четирите момчета в дома на Миро!

Гласът на България – безработен

Гласът на България е безработен. Въпреки таланта и дипломата си от Музикалната академия, Ивайло Донков досега не е успял да си намери работа. Има участия от време на време, но единственият му постоянен ангажимент е към католически хор, в който изпълнява барокова музика. Въпреки всичко 27-годишното момче не се отказва и продължава напред, макар и с на пръв поглед бавни стъпки. Сега то разчита да изгради връзки по време на обучението си в Бостън, което му подариха от шоуто. Мощно рамо обеща да му даде и Миро – неговият треньор в „Гласът на България“.

Ивайло губи зрението си още като новороден. Раждането му е преждевременно и затова го поставят в кувьоз. „Както повечето ми „колеги“ по съдба, съм сляп вследствие на кувьоз. Доскоро това беше тайна, после реших, че няма нужда да го крия“, споделя младият певец.

Той е роден във Варна и учи в специализираното училище за незрящи в крайморския град. Там развива таланта си. Още като второкласник започва да пее със съучениците си, дори си правят собствена група, която наричат „Лъч и песни“. Любимата му песен от онзи период е „Светът е за двама“ на Орлин Горанов. След като завършва 10-и клас обаче, решава да се премести в Музикалното училище в града. Първата година там е ужасно трудна, защото сградата не е пригодена за незрящи. Налага се съучениците и преподавателите на момчето да го водят навсякъде, докато научи наизуст всички стаи и коридори. За уроците по пиано му обясняват подробно всяка нота, казват му дори с кой пръст трябва да я изсвири.

Въпреки трудностите момчето не само че завършва школото, но и се мести в София, за да учи в Музикалната академия. В столицата се повтаря кошмарът му от средното училище, но и тук Ивайло излиза победител – свиква с новия град, дипломира се и продължава пътя си напред и нагоре.

Евгени Минчев още обича Миро

От дълги години музиката е едно от най-важните неща в живота на Миро.

След безспорните постижения с дует „КариZма“, той и колежката му Галя решиха да опитат късмета си като самостоятелни артисти. Именно това била голямата мечта на блондина – да се наложи като интересен и харесван солов певец.

Сред актуалните теми около него винаги е била и тази за интимната му половинка.

„Живея с три жени, но, за съжаление, не интимно, защото са от друг биологичен вид. И четири момчета има, но, за съжаление, също от друг биологичен вид“, шегува се той в тв интервю.

Жълтата преса обаче не спира да му приписва афери с различни представители на същия пол. Дали това е истина, или просто не е намерил жената, която да обсеби вниманието и интереса му, остава загадка. Неговият отговор е, че се е отдал на професията.

„Моят личен живот е професионалният ми живот. Така се оказа“, призна още Миро.

Евгени Минчев обаче е малко по-подробен и още по-загадъчен.

Светският пиар и продуцент в навечерието на 50-годишния си юбилей дава откровено интервю за LOVE style за всички мъже в живота си.

Обичам Миро и днес. Замисляхме песен. Той започна да идва с един инструмент вкъщи, пеехме, пиехме и той нахвърля няколко мелодии, които да изпея по мой или по негов текст. Излизахме много, това е най-милият човек, с когото съм имал честта да се виждам“, разкрива Евгени.

За певеца Любо Киров споделя, че си говорят за религия и тълкуват Библията.

Инфо: VsekiDen.com и BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 29 май 2013 г.