Z-Rock става на четири – Васко Кръпката и Ревю пеят в студиото!

ZRock празнува ударно четвъртата си годишнина

Уникални акустични изпълнения на живо в студиото, гости и много изненади  през цялата седмица в ефира на рок радиото на България

Тази седмица рок радиото на България отбелязва своята четвърта годишнина. Уникални акустични изпълнения на живо в студиото, гости и много изненади, e подготвил екипът на ZRock за своите фенове. Същинският рожден ден на радиото е на 13 октомври.

В шоуто HiJack Acoustic, всеки ден от 14:00 часа, феновете ще имат възможност да се насладят на нещо уникално за българския радио ефир – акустични изпълнения на живо в ефир. Звезди от ранга на Васко Кръпката, „Ревю”, „Аналгин” и Звезди, „Шкода” и „Mindown ще отправят своя поздрав към рок радиото на България.

Всяка сутрин в Буги Тайм” Буги Барабата ще кани на гости популярни личности, които ще посрещат деня с ударна доза рок, ще поздравят водещия и екипа на радиото за годишнината и заедно с феновете също ще отпразнуват рождения ден. Сред гостите на Барабата ще бъдат ODDCREW, Астор, Веселин Тодоров от „Фактор” и Кирил Маричков.

Празненствата няма да подминат и „Голият обяд” на Елена Розберг (на снимката). Всеки делничен ден от 10:00 до 14:00 часа в ефира на ZRock „женският глас на рока” ще разговаря със специални гости от различни среди, които ще споделят своите пожелания към радиото. Сред тях ще бъдат Теди Василева – главен сценарист на хитовия сериал „Стъклен дом”, Любен Дилов-син, Росен Петров, Виктор Николаев и Анелия Илиева – главен редактор на Rolling Stone за България.

Какви още изненади е подготвил екипът на ZRock, слушателите ще разберат, ако слушат рок радиото на България през цялата седмица.

Вижте секцията на Z-Rock в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2010 г.