Z-Rock празнува три години ефир – с музика на живо и награди с онлайн видео и снимки

Z-Rock празнува три години ефир – с музика на живо и награди

Акустичен рок и много награди за рождения ден на ZRock

  На 13 октомври рок радиото на България ZRock ще отбележи третия си рожден ден. В празничната седмица едни от най-изявените имена в българския рок ще свирят специално за феновете на ZRock  в “HIJACK SHOW на Краси Москов.

 Култовата серия акустични мини-концерти Hijack Acoustic” се завръща – от днес до петък в студиото на Z-Rock на живо ще свирят Щурците, Джендема, Panicаn Whyasker, Der Hunds и Милена.

 В сряда сутринта, БТР ще събудят слушателите заедно с Буги Барабата в “Буги Тайм“, а известният телевизионен водещ Ники Кънчев ще гостува в четвъртък на Елена Розберг в “Голият обяд“.  

  ZRock се наложи като рок-институция и сеизмичен център на най-разтърсващите рок събития както в България, така и в чужбина. През 2009г. ZRock сбъдна мечтите на стотици фенове, като им подари емоцията от концертите на: AC/DC в Белград, U2 в Лондон, ASIA, Biohazard и много други.

Като екип на радио с истински рокендрол дух, само преди броени месеци, водещите на ZRock представиха със специална фотосесия ексклузивната визия на филма „Рок радио” за премиерата му в България.

Най-големият подарък за третия рожден ден на рок радиото е за слушателите с рок в сърцата – 100 билета за концерта на живите легенди ZZ Top, които идват в страната ни по покана на Болкан Ентъртеймънт Къмпани.

Единственото условие е да се регистрират на страницата на радиото: www.zrockbg.com като кликнат върху банера “3 години ZRock” и познаят името на парчето, което звучи от Зи Китарата. Всеки ден до 21-ри октомври, точно в 18:30, Ники Тодоров ще тегли 7 печеливши билета от регистриралите се за деня.

ZRock празнува 3 години – благодарение на теб!!!

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.