Юни Цонкин и Пипи Дългото Коремче в Комиците и приятели

В сезона на ухапванията, какво се прави при ухапване от депутат и какви са симптомите на заразата – тази седмица в „Комиците и приятели”

В четвъртък, 17 май, специален гост на комедийното шоуто по bTV ще бъде певицата Веси Бонева

Какво се случва, когато прекалено възрастен човек си извика компаньонка? Какво е да си истински работохолик? Какъв семинар е подготвил този път лайф гуруто Юни Цонкин (в ролята – Руслан Мъйнов)? В каква ситуация ще се забърка Пипи Дългото Коремче (в ролята – Любо Нейков)? Отговорите на тези и други въпроси тази сряда от 22:00 ч. в „Комиците и приятели” по bTV.

В четвъртък, 17 май, специален гост в предаването ще бъде певицата Веси Бонева, в бара на „Комиците” ще се решават важни човешки проблеми, а един страховит престъпник ще се моли за свободата си по много необичаен начин.

Дойде сезонът на ухапванията от насекоми, но знаем ли всички какво да правим, ако ни ухапе депутат и какви са симптомите на заразата? Можем ли да се справим с нагъл продавач, за когото клиентът никога не е прав? Отговорите – този петък, от 22:00 ч. по bTV, веднага след предпоследния епизод на „Столичани в повече“.

Гледай визео запис от предаването тук, тук или тук

Коментари (1)

Публикувано в на 15 май 2018 г.