Юлиян Вергов и Ива Екимова не си харесват подаръците по PRO.BG

Юлиян Вергов и Владо Карамазов се карат за гуменки в „Запазено за жени” по PRO.BG

Устата „защитава” мъжките страхове пред Елена Кръстева в „Запазено за мъже”

„Хората ме мислят за надут, но след като пообщуват малко с мен, разбират, че не е така” – разказва Юлиян Вергов пред  Диана Алексиева в студиото на „Запазено за жени”, тази събота от 11.00 часа по PRO.BG.

Той ще се върне години назад в спомените си и ще си припомни защо е бил изхвърлян от няколко поредни софийски училища. Ще разкаже за дъщеря си Алена, къмпингите, както и за поредното спречкване с най-добрия си приятел Владо Карамазов – „Скарахме се за едни гуменки. Той ми ги донесе от Франция, на мен изобщо не ми харесаха и му казах, че няма да ги нося”.

Подаръците очевидно са проблем и в друго приятелство. В същото предаване Ива Екимова ще се оплаче от най-близката си приятелка Наталия Димитрова, която за последния й рожден ден и подарила тиган…

Кой казва, че съвременните мъже са страхливци? Разбира се, жените.  Но на какво мнение са рапърът Устата и ПР-експертът Виктория Игнатова? Тази неделя, 10 октомври, от 11.00 часа в студиото на предаването „Запазено за мъже” водещата Елена Кръстева ще предизвика един невероятен женско-мъжки дуел. А мъжко предаване без автомобили, е като красива жена без също толкова красиви приятелки. Мястото на действието е не друг град, а Париж, а арената е последното автомобилно изложение, което се проведе там наскоро.

Финалът е отреден на рубриката „Мъж на седмицата“ и бългаския Гладиатор, който ще разбие всички твърдения, че мъжете са страхливци и не поемат рискове – професионалният каскадьор Траян Миленов.

Брейк биткаджиите пък ще разкажат как отвръщат на удара на конкуренцията и защо се хвърлят в поредното предизвикателство? Всичко това и как водещата Елена помете с три движения петима каскадьора, гледайте тази неделя по PRO.BG.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя от 11.00 часа в ефира на PRO.BG и наживо онлайн  на www.probg.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.