Юксел Кадриев се извинява в Господари на ефира! – видео

Юксел Кадриев със „Златен скункс“ след като шофира пил

В „Господари на ефира“ видяхме как водещият на bTV Новините Юксел Кадриев получи „Златен скункс“, след като в края на миналата седмица бе заловен да шофира с 1,59 промила алкохол в кръвта. В ранни зори Кадриев излизал от паркинга пред Народното събрание и при маневра блъснал такси.  Припомнете си по-долу още едно клипче, което „натвърдва” и за употреба на по-„твърди” екстри. Ще разберем как реагира и какво каза водещият на Новините, при появата на Боби Ваклинов със статуетката в ръка.

Припомняме, че за втори път популярно от ефира на bTV лице шофира в нетрезво състояние. По-миналата година актрисата от „Стъклен дом“ Елена Петрова също бе заловена от КАТ със сериозно количество алкохол в кръвта. Заради това тя също получи „Златен скункс“ от Господарите.

Златен скункс за Юксел Кадриев

В интернет се появи шокиращ клип, който вероятно е заснет на мястото на събитието. В материала двама свидетели на нощна свада заявяват категорично, че Юксел Кадриев е употребил наркотици. Водещият бил предложил 150 лева на шофьор на такси, за да случаят не се раздухва.

Алтернативен линк, в случай, че клипът по-горе бъде изтрит – тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 март 2013 г.