Юксел Кадриев хванат пиян, има и видео?!

Водещият съсипан след инцидент на пътя, бил на косъм от смъртта

Ужасяващ инцидент претърпя топ новинарят на bTV Юксел Кадриев. Журналистът катастрофира в сряда в 5 часа сутринта. Той претърпя инцидент с колата си в центъра на София до паркинга на Народното събрание. Това обаче не попречи на Кадриев още същата вечер да води новините на bTV.

Призори Юксел потеглил с автомобила си „Фолксваген Пасат“ от паркинга на парламента, но секунди след това се ударил. Катастрофата била сравнително лека, но по думите на самия водещ пред „Всеки ден“ инцидентът е можел да бъде фатален. Причината е, че той е седнал след употреба на алкохол зад волана и така се ударил в друга кола.

Потресен от постъпката си, Кадриев сам повикал полицаите с обаждане на спешния телефон. Той веднага дал проба на дрегера на катаджиите и не оспорвал вината си. След като униформените съставили документацията си на място, той бил преведен в Първо районно управление, а по-късно отишъл да даде и кръвна проба, която да отчете по-точно колко точно промила е имало в кръвта му. Полевото устройство е показало 1,59 промила, което според експерти са около 2 големи уискита.

На водещия е била издадена заповед за арест до 24 часа, но той е бил пуснат на обяд от полицейското управление, тъй като нямало опасност да се укрие. Пред ченгетата Кадриев не е казал откъде се връща в ранното утро. Не пожела да разкрие и пред „Всеки ден“, мотивирайки се с решението си да не се оправдава по никакъв начин. Той обаче отрича да е бил в някое от съседните нощни заведения – фолк клуб „Ревю“, хотел „Радисън“ или „Ялта“.

От полицията пък заявиха, че водещият ще бъде съден по бързото производство. Според Наказателния кодекс той може да получи условна присъда 1 година за шофиране на кола с концентрация на алкохол над 1,2 промила. Кръвната проба обаче може да спаси Юксел, ако покаже по-малко алкохол. Тя ще е готова в началото на идната седмица и ще реши съдбата на звездата на bTV. При всички случаи той ще остане без книжка за 1 година и ще плати глоба от 1000 лв., съобщава VsekiDen.com.

В интернет се появи шокиращ клип, който вероятно е заснет на мястото на събитието. В материала двама свидетели на нощна свада заявяват категорично, че Юксел Кадриев е употребил наркотици. Водещият бил предложил 150 лева на шофьор на такси, за да случаят не се раздухва.

Алтернативен линк, в случай, че клипът по-горе бъде изтрит – тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 март 2013 г.