Юбилей на Астор в НДК със световни звезди на магията с онлайн видео и снимки

Юбилей на Астор в НДК със световни звезди на магията

На 18-ти ноември Астор празнува двоен юбилей – 70-ия си рожден ден и 50 години на сцена. Най-известният роден  илюзионист вече над половин век удивява публиката със своите тайнствени магии.

За големия спектакъл магът амбициозно събира в зала 1 на НДК най- известните имена от света на магиите.

Специално за шоуто на Астор в София от щатите пристига  Джеф Макбрайт. Заслужено той е определян като най-великия съвременен илюзионист след Дейвид Копърфийлд. Публиката може само да гадае – какви ли спиращи дъха изненади ще поднесе на шоуто?

Изненадите от Астор съвсем не свършват дотук. Той е поканил президента на Световната асоциация на магьосниците – Доменико Данте. Италианецът  също ще се включи в грандиозния юбилеен спектакъл, който ще се развихри на 18-ти ноември – понеделник. Доменико Данте ще пререже лентата на първия по рода си магически замък в Европа, който Астор построи.  Ако изненадващо след  18-ти ноември сградата на НДК изчезне – не се учудвайте, това е просто чиста магия.

Билети за дългоочаквания спектакъл на Астор  се продават ексклузивно в сайта www.ticketportal.bg, както и в билетната каса на НДК. Ако и вие сте жадни за вълшебства – не го изпускайте, а смело се включете в магичното събитие, което едва ли някога ще се повтори!

Коментари (0)

Публикувано в на 4 ноември 2013 г.