Юбилеен концерт на Глория – грабни картичка с автограф!

От 18 май стартира продажбата на билети за концерта на Глория

Този понеделник официално стартира продажбата на билети за Юбилейния концерт на Глория, който ще се състои на 30 септември в Зала 1 на НДК. Всички желаещи да закупят билети ще могат да го направят лично в Билетния център на НДК – София или онлайн чрез портала www.ticketportal.bg.

Тези, които предпочетат да закупят билетите си на касите на НДК, ще получат и специален комплимент – картичка с личен автограф от звездата на българската музика.

Припомняме Ви, че спектакълът, който Глория ще поднесе на многобройните си почитатели е по повод 20-та годишнина от началото на професионалната й музикална кариера. Затова концертът ще бъде наистина впечатляващ и ще представи част от най-популярните песни от репертоара на Глория. На сцената на Зала 1 на НДК ще прозвучат и много нови композиции, както и обичани фолклорни мелодии.

Глория сподели, че концертът е специален подарък за почитателите й, които години наред са нейният най-голям стимул, коректив и награда. Датата също не е избрана случайно, защото точно на 30 септември е родена и дъщерята на певицата – Симона.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 15 май 2015 г.